Andor Éva levágatta a haját? - Fotó!

frizura Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andor Éva olyan fotót posztolt közösségi oldalára, hogy elállt a lélegzetünk.

A Tények műsorvezetője frizurát váltott. Vajon ő sem bírta ezt az afrikai hőséget és a rövid haj mellett döntött? Mit gondolsz?

Rózsaszín, fodros blúza és hozzá passzoló virágos szoknyája pedig csak hab a tortára - igazi nyári kinézetet kölcsönöz Évának. Nem is csoda, hogy megosztotta ezt a fotót követőivel.

Levágatta a haját Andor Éva?

Andor Éva elárulta, mitől retteg a legjobban

Andor Éva élvezi a nyarat és a napsütést, de nagyon odafigyel arra, hogy védekezzen a káros sugarak ellen. Ő ugyanis egyvalamitől nagyon fél, mégpedig a bőrráktól.
Goldie Hawn megmutatta fiatalkori bikinis testét- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170714-goldie-hawn-bikiniben-foto.htmlGoldie Hawn már 71 éves, de még mindig elképesztő formában van. Ezúttal egy kis nosztalgia-utazásra indult és közösségi oldalán egy szuper dögös retró fotóját villantotta meg. TrendOrigoTess Holiday, plus size modell meztelen fotóival küzd a torz szépségideálok ellenhttp://www.life.hu/trend/20170705-tess-sholiday-meztelen-fotoival-kampanyol.htmlTess Holiday a plus size modellek között is igen méretesnek számít, ám ez őt egyáltalán nem zavarja, sőt! Merész képeivel arra vállalkozott, hogy megváltoztassa az emberekben a torz szépségideálokat. Szerinte nem csak egy vékony lány lehet szexi és merész. TrendOrigoÍgy lehet átlagosból tökéletes a tested egy Instafotón- Fotók!http://www.life.hu/trend/20170705-atlagosbol-tokeletes-test-instafoto.htmlAz Instagramon sorra jelennek meg a tökéletes testű lányok már-már zavarbaejtően hibátlan fotói. Nem is csoda, hogy annyi ember szenved önértékelési zavarokkal. Egy fiatal lány azonban megmutatja, hogyan lehet bombatestet villantani egyetlen pillanat és némi beállítás után. Figyelem! A tökéletes fotó a legtöbb esetben átverés! TrendOrigoVV Mici mindent megmutatott- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170629-vv-mici-megmutatta-foto.htmlVV Mici nem titkolja amije van. Már akkor is mutogatta magát, mielőtt a Való Világ 8. szériájának adásába került. A szőke lány ezúttal is mindent közszemlére tett. Trend--Radics Gigi vörösre váltott- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170624-radics-gigi-voros-hajszinre-valtott-foto.htmlRadics Gigi igen mozgalmas időszakot él: ő lett az X-Faktor új mentora és legújabb videóklipjét is most forgatja. Utóbbi kedvéért még szolid külsejét is extrémre változtatta. Trend--Így hűsölnek a hazai sztárszépségek- Fotók!http://www.life.hu/trend/20170624-igy-husolnek-a-hazai-sztarok-fotok.htmlTombol a kánikula, így nem is csoda, ha mindenki a vízpartra vágyik ebben a rekkenő hőségben. A hazai sztárok is így tesznek, nézzük meg, hogyan hűtik le magukat! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.