Kiszel Tünde családi fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotót posztolt a falára Kiszel Tünde. És ki az a jóképű pasi a két nő között? 

Nemrég tért haza Tünde és Donatella Korfuról, de már is folytatják a nyaralást, ezúttal Balatonon. Egész pontosan Zamárdin süttetik a hasukat, ahová ellátogatott egy ritkábban látott rokon is, Donatella féltestvére.

A sármos férfitól mindenkinek elállt a lélegzete, de olyan kommentelő is volt, aki szerint Donatella és a bátyja le sem tagadhatnák a testvéri viszonyt. Egyébként aki nyomon követi Tündéék életét az már láthatott tavaly is fotót a férfiról.

Balatonon meglátogatott minket Donatella bátyja! ❤ ♥️ Nagyon jól éreztük magunkat együtt!

www.kiszeltunde.hu ❤️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

Ám hiába a fiatalság zsenge vonzereje, a kommentelők szerint sem Donatella, sem a bátyja nem olyan gyönyörű, csodálatos, sugárzó és szép, mint a naptárdíva.

Korfuról posztolt Kiszel Tünde és Donatella: Fotó!

Egyre több sztár hagyja el az országot, de természetesen nem örökre, csak nyaralás céljából. Így tett most Kiszel Tünde és Donatella is. Természetesen a közös szelfi sem maradhatott el: Fotó!

Soltész Enikő, magyar zongoraművésztől elvehetik a gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20170721-soltesz-eniko-magyar-zongoramuvesztol-elvehetik-a-gyermeket.html„Ahogy látom, minden tekintetben nem képes önálló életvitelre" - ezt írta a gyermekorvos Soltész Enikő zongoraművészről, aki attól tart, hogy elveszik tőle gyermekét! CsaládThinkstockÍgy köszöntötte kedvesét a születésnapján Szinetár Dóra: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170721-egyutt-szulinapozott-szinetar-dora-es-a-kedvese.htmlRomantikus posztot tett közzé az oldalán Szinetár Dóra: így ünneplik a szerelme születésnapját. CsaládOrigoNiki Belucci terhes: kisfiút hord a szíve alatthttp://www.life.hu/csalad/20170721-niki-belucci-kisfiuval-terhes.htmlHosszú ideje próbálkozik a gyermekáldással Niki Belucci és párja, de most végre örömhírről számolhatott be a DJ: sikerült! Végre babát vár a lemezlovas. CsaládOrigoKarácsonykor érkezik majd Szabó Zsófi babájahttp://www.life.hu/csalad/20170721-szabo-zsofi-nem-szolt-a-terhessegerol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, két év próbálkozás után Szabó Zsófiéknál megtörtént a csoda. Egy rutinvizsgálaton derült ki, hogy a műsorvezető hamarosan anya lesz.Család--Michael Schumacher családján eluralkodott a káosz: egymással harcolnak a rokonokhttp://www.life.hu/csalad/20170721-michael-schumacher-csaladja-egymassal-harcol.htmlMichael Schumacher példás és boldog családot szeretett volna, mindent meg is tett azért, hogy ez teljesüljön. Balesete óta azonban minden megváltozott: káosz uralkodik az egykor harmonikus családban. Család--Zsidró Tamás gyerekeit apjuk miatt piszkáljákhttp://www.life.hu/csalad/20170720-zsidro-tamas-gyerekeit-apjuk-miatt-bantjak.htmlZsidró Tamás nem teregeti ki a magánéletét, persze attól még az emberek sok mindent tudnak róla. Ismertségének olykor a gyermekei isszák meg a levét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.