Korfuról posztolt Kiszel Tünde és Donatella: Fotó!

Korfu Kiszel Tünde Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több sztár hagyja el az országot, de természetesen nem örökre, csak nyaralás céljából. Így tett most Kiszel Tünde és Donatella is. Természetesen a közös szelfi sem maradhatott el.

Kiszel Tünde és Donatella Görögország felé vették az irányt, hogy a gyönyörű Korfu szigetén vakációzzanak. A szokásos anya-lánya utazás vidámnak ígérkezik, legalábbis a közösségi oldalra kiposztolt szelfi szerint nagyon jól érzik magukat.

Fürdőruhás fotót ezúttal még nem láttunk róluk, de reméljük, hogy nem fogják cserben hagyni a rajongóikat. Főleg annak fényében, hogy az egyre cseperedő Donatella a modell szakma felé vette az irányt, és bizony nagyon jól áll neki a bikini.

Kiszel Tünde lányának gyönyörű alakja van: Fotó!

Kiszel Tünde lányával az Erkel Színházban járt, Johann Strauss: A cigánybáró előadását tekintették meg. "Csodálatos előadás volt" – írta ki a művésznő a nyilvános Instagram-oldalára. De nem csak az előadás volt csodálatos, hanem Donatella megjelenése is: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.