Nincs annál kétségbeejtőbb helyzet, mint amikor valakit várandósan hagynak el – az ilyen fajta botrányoktól pedig a sztárvilág sem mentes. Megcsalás, az apaság letagadása, a várandósság miatti szakítás... elsőre biztosan azt gondolod, hogy ilyet csak érzéketlen ember képes tenni, de ennél a dolog azért sokkal árnyaltabb. Összegyűjtöttünk 5 sztárapukát, akik nem viselkedtek épp példásan várandós exeikkel és gyermekeikkel. Sőt a listára felkerül még egy színésznő is, akit milliomos kedvese dobott ki, miután a terhesség ténye kiderült.

1. Bridget Moynahan és Tom Brady

Az NFL klasszis irányítója kínos helyzetbe került, amikor elhagyta Bridget Moynahan színésznőt. 1 hónappal a szakítás után ugyanis az exe bejelentette, hogy terhes. Brady azonban nem akarta felmelegíteni a kapcsolatukat, többek közt azért se, mert ekkor már a szupermodell Gisele Bündchennel járt. A rosszindulatú pletykák szerint Brady akkor ejtette teherbe volt kedvesét, amikor már a Woman'secret angyallal alkotott egy párt.

Bridget Moynahan és Tom BradyForrás: AFP

2. Mary-Louise Parker és Billy Crudup

Crudup a Nőies játékok című film forgatásán ismerkedett meg az akkor 24 éves Claire Danes színésznővel. Munkakapcsolatuk hamar szerelemmé alakult, ám volt valami, ami beárnyékolta boldogságukat. Crudup ugyanis házas volt, felesége pedig épp babát várt. A megcsalt Parker később megírta memoárját; a Dear Mr. You könyvben így ír erről az időszakról: 

Egyedül vagyok. Látod? Terhes vagyok, és egyedül maradtam. Még levegőt venni is fáj... 

Danes és Crudup kapcsolata 4 évig tartott. Később a színésznő úgy nyilatkozott, hogy nem volt szándékában tönkretenni egy házasságot, nem mérte fel a következményeket, igazából túl fiatal volt még.

Mary-Louise Parker és Billy CrudupForrás: Northfoto

3. Heidi Klum és Flavio Briatore

Az olasz Forma-1-es mogul és a szupermodell Heidi Klum kapcsolata előtt mindenki értetlenül állt. Ám az komoly közfelháborodást okozott, amikor Klum várandósan pár nélkül maradt. Briatore ugyanis köszönte szépen, de nem kért a családalapításból. A kisbaba szerencséjére Heidi hamar talált magának egy férfit, akiben megbízhatott, és aki a nevére vette, majd sajátjaként nevelte a kislányát. Seallel a házasságuk ugyan véget ért, de a jó kapcsolat megmaradt. 

Leni ugyan az én lányom, de mindannyian egyetértettünk abban, hogy jobb, ha Seal lesz az apja, mert egy gyermeknek családban kell felnőnie.  – nyilatkozta korábban Briatore az II Corriere Della Sera nevű olasz újságnak.

Heidi Klum és Flavio BriatoreForrás: AFP
Sztárapák balkézről született gyermekei
Félrelépni sosem szerencsés dolog, főként akkor nem, ha az ember híres, hiszen az életét emberek milliói követik árgus szemmel. Ritkán, de előfordul azonban, hogy mégis sikerül a megcsalás tényét akár közel 30 évig eltitkolni. A titkok viszont sosem maradnak örökké a szekrényben, és ha valakiről több év után derül ki, hogy bizony van egy eltitkolt gyermeke, az nemcsak a házasságában, hanem a karrierjében is törést okozhat.

4. Mel B és Eddie Murphy

Mel B-ről hosszú ideig hitte mindenki, hogy a saját neméhez vonzódik, ezért is lehetett a vártnál nagyobb visszhangja a hírnek, hogy Eddie Murphy gyermekét hordja a szíve alatt. A híres színész azonban váltig állította, hogy ő bizony nem lehet az apa – ez nem is csoda, hiszen Murpy akkor még házas ember volt. A DNS-teszt aztán bebizonyította, hogy Mel B igazat mondott, azonban arra, hogy a kis Angel Iris apjaként való felelősséget felvállalja, még éveket kellett várni.

Mel B és Eddie MurphyForrás: Northfoto, AFP

5. Denise Richards és Charlie Sheen

Charlie igazi rosszfiú; családon belüli erőszak, alkohol- és indulatkezelési problémák. Bár Denise Richardstól már volt egy gyermeke, és látszólag boldog házasságban várták a másodikat, a „színfalak mögött" Denise beadta a válási papírokat. Állítása szerint Sheen megpróbálta meggyőzni, hogy vetesse el a babát, valamint bántalmazta is. Miután a válást kimondták, mindkét gyermek kizárólagos felügyeletét megkapta a volt feleség, bár Sheen látogatja őket.

Denise Richards és Charlie SheenForrás: Thinkstock

+1 Elizabeth Hurley és Steve Bing

A színésznő és milliomos barátja már több mint 1 éve alkottak boldog párt, amikor Liz terhes lett. A családalapítás azonban nem szerepelt Bing terveiben, így kidobta várandós kedvesét, majd azt állította, hogy a baba nem az övé. Liz dühöngött, amit csak tetézett a dúsgazdag üzletember korrektnek tűnő kijelentése; amikor kiderült a DNS-teszt alapján, hogy a baba – Damian – valóban az övé, felajánlott évi 123 000 dollár tartásdíjat. Hurley azonban hallani sem akart erről.

Elizabeth Hurley és Steve BingForrás: Northfoto