Beyonce és Clooney is klubtagok lettek! - Sztárok, akik ikreket nevelnek

George Clooney Beyonce Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén két híresség is ikrekkel örvendeztette meg a kíváncsi közönséget. Az első pár George Clooney és Amal volt, a második pedig Beyonce és Jay-Z. Ezzel pedig egy csapásra egy exkluzív társaság tagjaivá váltak; az ikres szülőkévé. Sorra vesszük a leghíresebb hollywoodi sztárgyerekeket, akik sosem ismerhették meg az egykék világát.

Chris Hemsworth és Elsa Pataky ikrei - Tristan és Sasha, 3 évesek

El tudod képzelni a milyen menő az óvodában, hogy apu szó szerint szuperhős?
Chris Ausztráliában tanítja szörfözni a kicsiket, de az USA-ban is gyakran vannak, hiszen a család jelenleg kétlaki életet él. Az ikreknek hamarosan híres, hírhedt nagynénje lesz, amennyiben Miley Cyrust feleségül veszi édesapjuk testvére, Liam.

Tristan és Sasha Forrás: Northfoto

Madonna örökbefogadott ikrei - Esther és Stella, 4 évesek

A gyerekek igazi sztárokká váltak, ahogy híres énekesnő mamájuk magához vette őket. Márciusban például dizájner fehér MASCHINO hálóingeket viseltek. Remek életük van, de reméljük a hírnév és a vagyon később nem fog a fejükbe szállni.

Esther és Stella Forrás: Northfoto

Mariah Carey és Nick Cannon ikrei - Monroe és Moroccan, 6 évesek

Anyjuk agyonkényezteti őket. Nem rég egy 10.000 fontos bulit szervezett nekik Disneyland-ben, a hatodik születésnapjuk alkalmából. Elhalmozza őket játékokkal, ékszerekkel, a gyerekek pedig élvezik ezt.

Monroe és Moroccan Forrás: Northfoto

Neil Patrick Harris és David Burtka ikrek - Gideon és Harper, 6 évesek

Neil az USA egyik legnagyobb Broadway és TV-csillaga, az Oscars, Tonys és Emmys házigazdája is volt már. A béranya segítségével született gyermekeket nagy szeretetben neveli az Így jártam anyátokkal sztárja férjével – akivel 2014-ben házasodtak össze. A két csemete természetesnek veszi a luxuséletet; Gideon szereti a kagylókat és a polipot, míg Harper inkább osztriga és kacsamáj párti.

Gideon és Harper Forrás: Northfoto

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick lányai - Tabitha és Marion, 7 évesek

Az ikrek – akiket béranya hordott ki - örökölték anyukájuk divatmániáját a közelmúltban például elegáns pasztell kabátot és elegáns balettcipőt viseltek az új Charlie és a csokigyár Broadway-i premierjén.

Tabitha és Marion Forrás: Northfoto

Brad Pitt és Angelina Jolie ikrei - Vivienne és Knox, 8 évesek

A sztárpár gyermekei igazi hollywoodi csemeték, már el is kezdték saját karrierjüket építeni; Vivienne szerepelt édesanyja mellett a Demona címú filmben, Knox pedig közreműködött a Kung Fu Panda 3 szinkronjában. Sajnos ez a család felbomlott, amikor Angelina és Brad a válás mellett döntöttek.

Vivienne és Knox Forrás: Northfoto

Jennifer Lopez és Marc Anthony ikergyerekei - Max és Emme, 9 évesek

A gyerekek rendszeresen vásárolnak anyukájukkal a Beverly Hills butikokban. Időnként még a vörös szőnyegen is anyjuk mellett pózolnak a fotósoknak. Ám, mégse tűnik úgy, hogy a pénz és a sztárolás a fejükbe szállt volna. Segítettek pénzt gyűjteni az Amerikai Vöröskeresztnek, Sandy Hurrikán áldozatai számára 2012-ben.

Max és Emme Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.