Kamerák előtt mesélt Szabó Zsófi a napról, mikor megtudta, hogy anya lesz. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Szabó Zsófi áldott állapotban van. A csinos műsorvezető és a férje múlt héten közölték a különleges hírt, és most újabb részletek derültek ki a házasok magánéletéből.

Zsófi zárkózott természetnek tartja magát, aki nem szívesen avatja be élete legintimebb pillanataiba a környezetét. Éppen ezért arra a kérdésre sem válaszolt, hogy mióta próbálkoznak a gyermekáldással, de azt elmesélte, hogy sok munka van a mostani fogantatásban:

Szabó Zsófi őszintén mesélt a terhesség részleteirőlForrás: facebook.com/SzaboZsofifanpage

"Az volt az elszomorító, hogy egyre jobbak lettek az értékeim, ugye nagyon nagyon sokat tettem azért, hogy egészséges legyek. El akartam kerülni mindenféle hormonkezelést, és mindenféle beavatkozást. Mégsem jött össze(...)" - mondta Zsófi, aki rendkívül megdöbbent, mikor az egyik rutinvizsgálaton megtudta, hogy várandós. 

Nőgyógyásznál járt, de csak egyszerű rutinvizsgálat miatt, mikor az orvos egyszer csak kiszúrta a kis magzatot a színésznő méhében: "Ott a gyerek." - mondta elképedve a doki, hiszen egyikőjük sem számított arra, amit láttak.

Zsófi azonnal feltépte a telefont, hogy elárulja a kedvesének a jó hírt, aki szintén könnyekig hatódott, mikor megtudta: apa lesz.