Szabó Zsófi kisbabát vár

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi már korábban is nyilatkozott családalapítási és gyermekvállalási terveikről, most azonban megtörtént a csoda. Párjával, Kis Zsoltal első babájukat várják.

A csodászép műsorvezető a Story magazinnak elárulta, hogy nem volt könnyű az idáig vezető út. "Régóta tisztában voltam azzal, hogy nem fogok könnyen teherbe esni. Amikor Zsoltival már hónapok óta együtt voltunk, gyakorlatilag semmit sem tettünk a gyermekáldás ellen. Aztán eltelt egy vagy másfél év, és még mindig nem estem teherbe" - mesélte Zsófi a lapnak.

Szabó Zsófi és Kis Zsolt az esküvőjükön Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

"Egy rutinvizsgálatra mentem a nőgyógyászomhoz, hogy megnézze, hogyan változtak a ciszták a testemben, és akkor közölte: ő bizony már lát egy babát" - mondta Zsófi, és azt is elmesélte, hogyan közölte a nagy hírt kedvesével.

»apa leszel«."

Zsófi férje is nagyon várja már a kicsi érkezését. "Meg kellett várnom, hogy rátaláljak az Igazira, aki nekem Zsolti, hogy családot alapíthassunk. Úgy érzem, most minden kerek, így leszünk igazi család. Ő is sokat változott: már most büszke apuka."

Szabó Zsófi belefutott a hatalmas dugóba, de nem tudta, mi történt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170710-szabo-zsofi-belefutott-az-m3-as-dugoba-de-nem-tudta-mi-tortent.htmlSzabó Zsófinak is sikerült belefutnia a hatalmas dugóba az M3-ason, ám ő nem tudta, miért áll a sor. Rajongóitól kért információt! TV + SztárokOrigoSmink nélküli fotót posztolt Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20170628-szabo-zsofi-igy-nez-ki-smink-nelkul.htmlSzabó Zsófi szívesen enged bepillantást az életébe: most az ébredés utáni pillanatokat örökítette meg. TrendOrigoSzabó Zsófi gyermekvállalási terveikről nyilatkozotthttp://www.life.hu/csalad/20170623-szabo-zsofi-gyermekvallalasi-terveikrol-beszelt.htmlSzabó Zsófi és férje közös családi házukat építik, amiben már helyet kapott a gyerekszoba is! Természetesen ők is tervezik a babát, a színésznő már érettnek is tartja magát az anyaságra. CsaládOrigoFolytatódik a vita Szabó Zsófi és Majka között: több sztár is beszállthttp://www.life.hu/sztarok/20170619-folytatodik-a-vita-szabo-zsofi-es-majka-kozott.htmlSzabó Zsófi és édesanyja adtak interjút egy magazinnak közösen, melyben arról is szó esett, hogy Pálma asszonyt eleinte zavarta Zsolti roma származása. Majka erről a nyilatkozatról nyilvánított ki véleményt Facebook-oldalán, majd elszabadult a pokol: többen is beszálltak a vitába. TV + SztárokOrigoMajka és Szabó Zsófi a Facebookon estek egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170617-majka-es-szabo-zsofi-egymasnak-ester.htmlMajka kiosztotta Szabó Zsófit, aki ezt nem hagyta szó nélkül... TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi aggódik férje egészségéérthttp://www.life.hu/drlife/20170608-ferje-egeszsegeert-aggodik-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi, mióta rájött, hogy szénhidrát-anyagcserezavara van, nem győzi felhívni a figyelmet a vizsgálatok fontosságára. Szeretné férjét is kivizsgáltatni, mert nem akarja, hogy bármi probléma felmerüljön. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.