Liptai Claudia egy ideje naponta posztol valamit a közösségi oldalaira. A minap egy közös fotót tett fel, ahol párjával a vizes vb-n szurkolnak. A követői persze még ennek apropóján is egymásnak tudtak esni. 

Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám szinte minden fotójáról sugárzik a boldogság. Vannak, akik pont ezt látják a fotóikon, mások pedig valami mást... 

Ezúttal az alábbi kommentből kavarodott vita Clau posztja alatt: "Esküszöm egy idegen női arcot látok. Nem is értem. Ő Klaudia? Eddig szexi,gyönyörű nő volt. Most meg egy átlagos.igaz a boldogság látszik Nem kellett volna szépészeti beavatkozás!!!!" - írta egy hölgy, soraira pedig a legkülönfélébb hozzászólások születtek:

Micsoda buta nő? miért szól ilyen hozzá ehhez a csodás képhez???

Átlagos?? Miért kellene mindig dívának, sztárnak, vagy színésznőnek kinéznie? Olyan ember mint bárki más és most leginkább Édesanya..,és egy csodás korszaknak az egyik szép pillanatait éli meg, azzal az emberrel akit szeret! Hagy nézzen már úgy ki ahogy Ő szeretne! Szerintem így is egy izzig vérig nő! A szépség nem csak kivülről fakad, belülről is! Ez Klaudián látszik is, a BOLDOGSÁG! Inkább szeretet lenne bennünk több, mint az állandó kritizálás és bántás.

Szerintem is máshogy néz ki, mint ahogy a képernyőről megismertük, DE szerintem azért, mert most igazán boldog ! Nincs belőve a haja, nincs annyira kisminkelve, csak egyszerűen önmaga. Nekem nagyon tetszik, és drukkolok neki, mert megérdemli.

Most komolyan, ha volt, ha nem ugyan mondd már el, hogy neked ehhez mi közöd? Valószínű téged nem ölelnek így, rólad nem sugárzik így a boldogság, ezért jössz ilyen semmilyen hozzászólással, mert azt gondolod, hogy attól jobb lesz? Ha így van, akkor inkább gondolkozz el azon, hogy neki miért így zajlik az élete és neked miért nem? Egyébként egy csinos nő, aki szült két gyereket és igen boldog! Hogy jön ehhez a te hozzászólásod? Pesszimistáknak is van oldaluk, oda írj, ott megértenek!

Igazad van, tiszta Balázs Klári lett! pedig tök szép nő volt!