Meztelen férfi ugrált egy esküvői fotón

esküvő esküvői fotózás troll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan módja van annak, hogy miként tegyünk emlékezetessé egy esküvői fotózást. Ám erre a verzióra senki sem számított. 

Mindenki igyekszik különlegessé tenni a maga esküvőjét. A helyszín, a dekoráció, a ruhák, és más egyéb tényezők gondos előkészítésével próbáljuk elérni, hogy a különleges nap ne csak számunkra legyen feledhetetlen, hanem a vendégek számára is.

Ám most napvilágra került egy olyan esküvői fotó, amitől mindenki szája tátva maradt. A háttér csodás, az ifjú pár szép és boldog, de a friss feleség mögött van egy fura fazon, aki valahogy nem illik bele a képbe.

A kéretlenül megjelenő kopasz férfi anyaszült meztelenül integet a nő mögül, de szerencsére hatalmas nevetés lett a dologból, senki nem vette a szívére.

Kiderült, hogy a trollkodó férfi, Robert Wallace, a násznép egyik tagja, nem pedig egy elborult idegen, aki abból űz sportot, hogy mások fotóin meztelenkedik - írta meg a Mirror.

Dögös húszasnak néz ki az ötvenéves pasi: ők az elmúlt hónapok internetes felfedezettjeihttp://www.life.hu/trend/20170727-dogos-huszasnak-nez-ki-az-otveneves-pasi.htmlA social mediának köszönhetően hónapról hónapra feltűnik egy-egy új izgalmas arc, akiknek szépségéért, vagy éppen különleges élettörténetéért rajongani kezd a világ. Az elmúlt időszakban több ilyen eset is volt az 50 éves dögös pasitól a 26 éves modellig, akinek betegsége miatt úgy lóg a bőre, mintha 80 éves lenne. Következzenek ők! Trend--Melltartó nélkül, átlátszó felsőben sétálgatott Kendall Jenner – Fotó (18+)http://www.life.hu/trend/20170731-melltarto-nelkul-atlatszo-felsoben-setalgatott-kendall-jenner.htmlA sztárok szeretnek öltözködni, ennek ellenére többnyire semmit nem vesznek fel, pedig pénzük az lenne rá. Kendall Jenner sem agyalt sokat a viseletén: átlátszó felső, persze melltartó nélkül. Trend--Nem lehet ráismerni VV Cristofelre: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170731-nagyon-megvaltozott-vv-cristofel.htmlElső pillantásra nem is ismertük fel a ValóVilág egykori sztárját. Egyáltalán nem hasonlít a régi önmagára. TrendOrigoWeisz Fanni szexi képet posztolt- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170731-weisz-fanni-igy-szexizik-legutobbi-fotojan.htmlAz ország egyik legszebb modellje, Weisz Fanni képeit mindig szívesen nézegetjük. Szép, fiatal és ultra szexi a nemrég eljegyzett egykori királynő. Trend--Ők az idei Anna-bál legszebb lányaihttp://www.life.hu/trend/20170730-a-2017es-annabal-legszebb-lanyai.htmlSzombaton rendezték meg a 192. Anna-bált. A legszebb lánynak a tizennyolc éves balatonfüredi Barna Dorinát találták, első udvarhölgye, a balatonfüredi tizennyolc éves Schütz Annamária Kinga , a második udvarhölgye, a tizenhét éves balatonfüredi Kiss Kíra Dalma lett. TrendOrigoHeidi Klum aprócska bikiniben süttette melleit - FOTÓhttp://www.life.hu/trend/20170730-heidi-klum-aprocska-bikiniben-suttette-melleit.htmlAz egykori szupermodell fiatal pasijával egy luxusjachton múlatta az időt St Tropez-ban. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.