Nem lehet ráismerni VV Cristofelre: Fotó!

fotó VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első pillantásra nem is ismertük fel a ValóVilág egykori sztárját. Egyáltalán nem hasonlít a régi önmagára. 

Korábban már írtunk Cristofel életmódváltásáról, hiszen a balhéjairól közismertté vált fiatal férfi elhatározta, hogy testépítő lesz. A VV egykori játékosára már tavaly is alig lehetett ráismerni, ám a most közzétett fotóját nézegetve tényleg megdöbbentő a változás.

Az egy dolog, hogy négyzetrácsosra gyúrta a hasát, de olyan barna, hogy az már hihetetlen. Kérdéses, hogy a szabadtéri napfény, vagy többórányi kitartó szolizás okozta-e a csokibőr hatást, ám az biztos, hogy Cristofel már egyáltalán nem úgy néz ki, mint régen.

A poszt többtucat kedvelést és hozzászólást is kapott. Volt olyan kommentelő, aki a kép láttán azonnal randira hívta Cristofelt.

Újból együtt VV Mici és Krisztián? Fotó!

Kezdjük nem érteni a helyzetet. Most akkor Mici és Krisztián újra együtt? Vagy ez csak véletlen lenne? Nemrég még nyilvánosan sértegették egymást, de a közösségi oldalaik szerint egy helyen, egy időben voltak strandolni: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.