Ebben a pompás kastélyban él Claudia Schiffer: Fotók!

Forrás: Instagram -
fotó Claudia Schiffer otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Persze nem az összes szobát, de néhányat az otthonából megvillantott Claudia Schiffer. 

A 46 éves szupermodell megmutatta csodás otthonát, ami nem egy mai darab, ugyanis az 16. században épült. A sztár nem aprózta el, ugyanis a kastély 14 hálószobával rendelkezik, így gyakorlatilag szállodaként is üzemelhetne.

Claudia Schiffer otthona meseszép Forrás: Instagram

Óriási kerttel rendelkezik, tökéletesre vágott gyeppel, medencével és luxusberendezésekkel. A ház belülről nagyon tágas, óriási a belmagasság, és igazi rusztikus hangulatú bútorok kaptak benne helyet.

Csodás régi bútorokkal van berendezve a kastély Forrás: Instagram

Nem beszélve a melegséget árasztó kandallóról sem, amely hűvösebb estéken nem csak a szívnek, hanem a lábainak is melengető érzést nyújt.

Csodás kandalló is tartozik a luxusotthonhoz Forrás: Instagram

Jennifer Lopez megmutatta az otthonát: Fotók!

Elképesztő fotók láttak napvilágot Jennifer Lopez Los Angeles-i otthonáról. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire szép. Az utcafrontról nézve egyáltalán nem kirívó az épület, sőt kifejezetten hétköznapi. Senki nem gondolná, hogy egy hollywoodi sztár rezidenciája húzódik a falak mögött: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.