Elképesztően dögös bikinis fotót posztolt a közösségi oldalára Geszler Dorottya.

A 47 éves műsorvezető iszonyatosan csinos fotót tett közzé az oldalán: megmutatta, hogy közel az ötvenhez is lehet nagyon jól kinézni, hiszen elég látványos, hogy milyen rendkívül irigylésreméltó alakja van. 

A fürdőruhás fotó nyaralás közben készült, a sztár ugyanis Mallorca szigetére utazott kiheverni az elmúlt 1 év fáradalmait. Az Instára kiposztolt fotón jól látszik, hogy Dorottya sok időt tölt edzéssel, ugyanis brutál feszesek a lábai, nem is beszélve a rajzolt fenekéről sem. 

#holiday #mallorca #relaxtime #me #pool #trainer #hotsummer #summer #2017 #brownskin #body #mik #instahun #magyarinsta #instaholiday

Dorottya Geszler (@dorottyageszler) által megosztott bejegyzés,

 A fotó többtucat kedvelést és elismerő kommenteket is kapott. Nem csoda, hogy a rajongói sem tudnak szó nélkül elhaladni a posztja mellett. 

Fantasztikus nő lett Geszler Dorottya lánya
Végre közös képen láthatjuk Geszler Dorottyát és lányát, Laurát. Mióta a fiatal lány külföldre ment tanulni, azóta ritkábban lehet elcsípni ilyen pillanatokat. Először Amerikába akart költözni, mert semmiképp sem akart Magyarországon továbbtanulni, végül anyja hatására Spanyolországot választotta. Olvass tovább itt...