Fantasztikus nő lett Geszler Dorottya lánya

gyermek szépség Geszler Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös fotóval kápráztatta el a rajongókat anya és lánya a közösségi oldalon.

Végre közös képen láthatjuk Geszler Dorottyát és lányát, Laurát. Mióta a fiatal lány külföldre ment tanulni, azóta ritkábban lehet elcsípni ilyen pillanatokat. Először Amerikába akart költözni, mert semmiképp sem akart Magyarországon továbbtanulni, végül anyja hatására Spanyolországot választotta.

Dorottya és lánya is gyönyörű, Laura is nyugodtan indulhatna egy szépségversenyen, ahogy édesanyja tette 89'-ben. Itt tudod megtekinteni a csini fotójukat.

Geszler Dorottya lánya ugyanolyan szép, mint az édesanyja Forrás: Facebook/Geszler Dorottya hivatalos oldala

Mikor az idő engedi, a 46 éves édesanya igyekszik meglátogatni gyermekét. Ilyenkor arra törekszenek, hogy minél több közös programban legyen részük.

Nagy Nikoletta elárulta, hogy hiányzik egy férfi az életébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161121-nincs-senki-nagy-nikoletta-eleteben-a-volt-miss-universe-hungary-nehezen-ismerkedik.htmlNem könnyű a szépségkirálynők élete, hiszen a megválasztásuk után rengeteg teljesítendő feladat vár rájuk. A tavalyi győztes, Nagy Nikoletta szerint a magánélettel sem könnyű összeegyeztetni ezt a címet, és a vele járó teendőket. TV + Sztárok--Sütő Enikő elárulta, hogyan választják ki a Miss Universe Hungary győzteséthttp://www.life.hu/sztarok/20161121-suto-eniko-elarulta-mi-alapjan-valasztjak-ki-a-miss-universe-hungary-gyozteset.htmlVasárnap újabb egy évre választották meg a Miss Universe Hungary győztesét, a korona végül Bódizs Vera fejére került. Sütő Enikő a life.hu riporterének elárulta, a rengeteg gyönyörű nő közül hogyan választották ki azt az egyet, aki megnyerte a versenyt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huValó Világ 8: Így ápolta le a zuhany alatt Mici Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20161121-vv-8-krisztian-es-mici-egyutt-zuhanyoztak-kielegitettek-egymast.htmlA villa szerelmesei együtt zuhanyoztak, és szinte borítékolható volt, hogy megint nem bírnak magukkal. TV + Sztárok--Sebestyén Balázst megfenyegette a Class FM vezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161121-sebestyen-balazst-megfenyegette-a-class-fm-vezetoje-mcnutt.htmlSzombaton, november 19-én éjjel elhallgatott a Class FM. Sebestyén Balázsék népszerű műsorát, a Morning Show-t már pár nappal korábban elkaszálták, amikor is a rádió közleményt adott ki, és valótlanságot állított Balázsról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTitokban eljegyezték Weisz Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20161121-weisz-fanni-modellt-titokban-eljegyezte-baratja.htmlNemrég még arról írtunk, nagyon aggódik a családja Weisz Fanniért, aki teljesen szerelme bűvkörébe került és elfordult régi életétől és családjától, most azonban kiderült: a lány biztos a dolgában, kedvese ugyanis már gyűrűt is húzott az ujjára. TV + SztárokOrigoHármas párbaj lesz a villában: Mici Zsoltit hívta kihttp://www.life.hu/sztarok/20161120-valovilag-8-harmas-parbaj-lesz-a-villaban-vv-mici-valasztott.htmlHárom ember tette Micire a jelét (Soma, Vivi és Zsolti), így őt küldték párbajozni a villatársai. De akkor még nem tudták, hogy egy hármas párbaj elé néznek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.