Paris Jackson Halle Berry ruha vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs annál cikibb, amikor egy eseményen ugyanazt a ruhát viseli két sztár. Habár ez ritkán fordul elő, más-más alkalmakon gyakran látunk ugyanolyan holmit a hírességeken, így össze tudjuk hasonlítani, kinek áll jobban. 

Halle Berry – Paris Jackson

Látszik a több mint 30 év korkülönbség Halle Berry és Paris Jackson között. Előbbi csupán egy fekete harisnyával és magas szárú csizmával, egészen letisztult stílusban viselte a Michelle Obamás pólót, míg Michael Jackson lánya sportcipővel, szakadt farmerral és kockás inggel párosította.

Paris Jackson, Halle Berry Forrás: Northfoto

Ki viselte jobban?

Lewis Hamilton – Justin Bieber

Pasikat ritkábban látunk összeöltözni, valószínűleg azért is, mert sokszor nem hordanak annyira feltűnő darabokat, mint a nők, így az összeöltözés ténye is rejtve marad. De egy ilyen rikító sárga nadrágnál bizony kiütközik a dolog. Külön érdekesség, hogy itt egy „Tour Bieber” nadrágról van szó. Lewis Hamilton ezek szerint Justin Bieber rajongó?

Justin Bieber, Lewis Hamilton Forrás: Northfoto

Ki viselte jobban?

Kelly Ripa – Emma Stone

Imádják a sztárok a Gucci virágmintáit. Nem is csoda, hiszen gyönyörűek ezen a ruhán is, amit Kelly Ripa és Emma Stone is viseltek. Előbbi egy extravagáns cipővel fokozta az izgalmakat, míg Emma a ruhához simuló magas sarkút választott.

Kelly Ripa, Emma Stone Forrás: Northfoto

Ki viselte jobban?

Serinda Swank – Cate Blanchett

Ez az áttört anyagú vállvillantós kis ruha is többeket megihletett. A kanadai származású színésznő, Serinda Swank egyébként pár hete viselte ezt a darabot, míg Cate Blanchett pár éve, egy filmpremieren vette fel. Szerintünk Serinda magasságához és testalkatához talán jobban illett ez a ruha. Ti mit gondoltok?

Cate Blanchett, Serinda Swank Forrás: Northfoto

Ki viselte jobban?

Jada Pinkett Smith – Shay Mitchell

Imádnivaló ez a fehér overál. Az anyaga és a szabása is kifogástalan, igazán nyárias, mégis szuperelegáns. Jada Pinkett Smith és Shay Mitchell is tökéletesen viselte. Itt bizony nehéz lesz a döntés!

Jada Pinkett Smith, Shay Mitchell Forrás: Northfoto

Ki viselte jobban?

A legőrültebb magassarkú cipőkhttp://www.life.hu/trend/20170816-a-legorultebb-magassarku-cipok.htmlNem éppen a hordhatóság és a praktikum vezérelte ezeknek a cipőknek a megalkotását. Sokkal inkább a feltűnéskeltés, a művészi kifejezés, vagy csupán a szórakoztatás. Nézzük is, hogyan fest az a magassarkú, ami Csubbakától, csirkéktől, galamboktól nyert inspirációt! Trend--Sminkelj úgy, mint a szülinapos Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20170811-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-jennifer-larence.htmlMég mindig szemtelenül fiatal, és már évek óta fent van a csúcson Jennifer Lawrence, aki ma ünnepli 27. születésnapját. Larion Oscar sminkmester elárulja a csodálatos színésznő szépségtitkait! Trend--Pizsama, buggyos ujj, pucér fenék: Ruhamustra a Teen Choice Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170814-ruhamustra-a-2017es-teen-choice-awardsrol.htmlVasárnap este adták át a Teen Choice Awards díjait, amit szokás szerint megelőzött a vörös szőnyeges bevonulás. Akadtak meglepetések és kirívó szerelések, amiket már mutatunk is! TrendAFPSzőrharisnya és társaik: sokkoló dizájnerholmik, amiknek semmi értelmehttp://www.life.hu/trend/20170810-dizajnerholmik-amiknek-semmi-ertelme.htmlSzinte heti szinten számolhatnánk be a legújabb, divatosnak kikiáltott darabokról, amelyek valójában se nem szépek, se nem praktikusak. Nem is olyan régen összeszedtünk jó pár sokkoló ruhadarabot, ezúttal viszont újabb meglepő dizájnerholmikkal bővült a furcsaságok sora. Íme! TrendOrigoEzeket a sminkbakikat kerüld el! Közönségesek és öregítenek ishttp://www.life.hu/trend/20170807-ezeket-a-sminkbabkikat-keruld-el-ha-nem-akarsz-eveket-oregedni.htmlA jól megválasztott dekorkozmetikumokkal valóban varázsolni lehet, de ha rosszul válogatjuk össze a piperéket, vagy rosszul használjuk őket, akkor pont az ellenkező hatást érjük el. Íme pár szarvashiba, amit érdemes elkerülni! TrendThinkstockRihanna a modern kori Disney-hercegnő? Fotók, amelyek ezt bizonyítják!http://www.life.hu/trend/20170731-rihanna-a-modern-kori-disney-hercegno.htmlSok kislány álmodozik arról, hogy ő a főszereplője valamelyik Disney-mesének, ahol a szépséges herceg oldalán tündökölhet csodálatos ruhákban. Aztán persze sokat komolyodnak: a hercegre még igen, de a hercegnős ruhákra már nem vágynak. Pedig arról sem kell feltétlenül lemondani, most megmutatjuk, hogyan formálta újra a Disney-hercegnős stílust Rihanna. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.