Nincs annál cikibb, amikor egy eseményen ugyanazt a ruhát viseli két sztár. Habár ez ritkán fordul elő, más-más alkalmakon gyakran látunk ugyanolyan holmit a hírességeken, így össze tudjuk hasonlítani, kinek áll jobban. 

Halle Berry – Paris Jackson

Látszik a több mint 30 év korkülönbség Halle Berry és Paris Jackson között. Előbbi csupán egy fekete harisnyával és magas szárú csizmával, egészen letisztult stílusban viselte a Michelle Obamás pólót, míg Michael Jackson lánya sportcipővel, szakadt farmerral és kockás inggel párosította. 

Paris Jackson, Halle BerryForrás: Northfoto

Lewis Hamilton – Justin Bieber

Pasikat ritkábban látunk összeöltözni, valószínűleg azért is, mert sokszor nem hordanak annyira feltűnő darabokat, mint a nők, így az összeöltözés ténye is rejtve marad.  De egy ilyen rikító sárga nadrágnál bizony kiütközik a dolog. Külön érdekesség, hogy itt egy „Tour Bieber” nadrágról van szó. Lewis Hamilton ezek szerint Justin Bieber rajongó?

Justin Bieber, Lewis HamiltonForrás: Northfoto

Kelly Ripa – Emma Stone

Imádják a sztárok a Gucci virágmintáit. Nem is csoda, hiszen gyönyörűek ezen a ruhán is, amit Kelly Ripa és Emma Stone is viseltek. Előbbi egy extravagáns cipővel fokozta az izgalmakat, míg Emma a ruhához simuló magas sarkút választott. 

Kelly Ripa, Emma StoneForrás: Northfoto

Serinda Swank – Cate Blanchett

Ez az áttört anyagú vállvillantós kis ruha is többeket megihletett. A kanadai származású színésznő, Serinda Swank egyébként pár hete viselte ezt a darabot, míg Cate Blanchett pár éve, egy filmpremieren vette fel. Szerintünk Serinda magasságához és testalkatához talán jobban illett ez a ruha. Ti mit gondoltok?

Cate Blanchett, Serinda SwankForrás: Northfoto

Jada Pinkett Smith – Shay Mitchell

Imádnivaló ez a fehér overál. Az anyaga és a szabása is kifogástalan, igazán nyárias, mégis szuperelegáns. Jada Pinkett Smith és Shay Mitchell is tökéletesen viselte. Itt bizony nehéz lesz a döntés!

Jada Pinkett Smith, Shay MitchellForrás: Northfoto