Kirabolták Iszak Esztert - Hatalmas a kár

Forrás: Adrián Zoltán/Origo -
Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tehetetlen dühöt érez az RTL Klub műsorvezetője, Iszak Eszter, akinek kirámolták bőröndjét, és több mint 300 ezer forintnyi értéket vettek el tőle.

„Soha nem használom ki az ismertségem, nem szoktam panaszkodni nyilvánosan, de most tényleg nagyon dühös vagyok! Hogy tűnhetnek el az értékeim egy kóddal lezárt bőröndből?” – kérdezte a dühös Iszak Eszter, akinek értékei Ibizáról hazafelé tűntek el.

Forrás: Adrián Zoltán/Origo

„Két kézipoggyásszal utaztam, egy hátizsákkal és egy gurulós kisbőrönddel. Az indulásnál közölték, hogy nem vihetem fel magammal az utastérbe helyhiány miatt, ezért fel kellett adnom. Akkor eszembe sem jutott, hogy hirtelen áttegyem az értékeim a hátizsákba, ráadásul zárható volt a bőrönd” – nyilatkozta Blikknek Eszter, aki a kipakolásnál vette észre, hogy minden értékes eltűnt a bőröndjéből. „Azonnal telefonálni kezdtem, de órák óta semmire nem jutok. Nem érek el senkit, ha mégis, akkor hárítják a felelősséget, máshoz irányítanak. A társaság internetes felületén pedig azt a választ kaptam, hogy 30 napon belül válaszolnak. Ez nonszensz!” - mondta az RTL műsorvezetője, akinek pénzét és értékes óráját is ellopták a táskából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.