Elképesztő fotók kerültek napvilágra egy nőről és a lányáról, akik teljesen egyformára műttették magukat, ugyanis mindketten egy híres modellre akartak hasonlítani. 

Mondanunk sem kell: az eredmények egyáltalán nem váltották be a hozzájuk fűzött reményt. Ugyanis sem Georgia Clark, sem a lánya, Kayla Morris nem lettek Katie Price kiköpött másai.

Íme Katie Price, akire nem sikerült hasonlítaniForrás: AFP/Larry Busacca

A 39 éves híresség ugyan telt idomokkal és hosszú szőkés hajjal rendelkezik, de ezen kívül semmilyen hasonlóságot nem fedeztünk fel az átműtött nők és a televíziós személyiség között. 

Pedig Georgia és Kayla 72 ezer dollárt, azaz nagyjából 18 millió forintot költöttek az átalakításra. Rengeteg pénz tűnt el botoxra, szájfeltöltésre, póthajra és szoláriumra. Georgia pedig azt is elárulta, hogy egyáltalán nem bánta, mikor a lánya kitalálta, hogy Katie Price-ra akar hasonlítani, sőt, ez szerinte is jó ötlet volt. 

Georgia és Kayla eddig 72 ezer dollárt, azaz nagyjából 18 millió forintot költöttek az átalakításraForrás: Facebook/Kayla Morris

És az sem bánja, hogy a lánya szexmunkával, és Sugar Daddyk kiszolgálásával keresi meg mindkettejük műtétjeire a pénzt, mert véleménye szerint a közös álmuk mindennél előrébb való - írta meg a MetDaan

Megmutatta félmeztelen testét az élő Ken baba: Fotó!
Rodrigo Alves neve sokaknak ismerős lehet, hiszen ő az a férfi, aki elhatározta: úgy fog kinézni, mint Barbie szerelme, Ken baba. Éppen ezért már gyakorlatilag mindenét megműttette, legutóbb a szeme miatt határozta el, hogy kés alá fekszik. Álma, hogy a barna szín helyett jeges szürke szempárral rendelkezhessen. Így néz ki félmeztelenül a strandon: Fotó!