Nemrég még arról adtunk hírt, hogy a fürdőköntösök és a melltartók a sztárok utcai viseletének a része lett, most pedig egy újabb őrületről kell beszámolnunk. A celebek ugyanis egyre szívesebben viselnek pizsamát is az utcán, sőt a vörös szőnyegen!

Előfutárok

Habár a trend idén terjedt el a celebek között, már 2015-ben is láthattunk előfutárokat. Rihanna az év júliusában New Yorkban, Selena Gomez pedig szeptemberben, Párizsban viselt pizsamát. Mindketten mintha éppen akkor bújtak volna ki az ágyukból.

Rihanna, Selena GomezForrás: Northfoto

Az elegánstól a harsány mintákig

Demi Lovato és Salma Hayek igencsak különböző választása jól mutatja, hányféle irányzat van a pizsamatrendben. A könnyű, kifinomult és egyszínű selyemtől a ronda mintás trapézig nagyon színes a paletta. 

Demi Lovato, Salma HayekForrás: Northfoto

Csíkok

Vajon nem néztek furcsán Gigi Hadidra, amikor ez év áprilisában ebben a csíkos pizsamában lépett ki New York utcáira? A csíkok még jobban ráerősítenek a pizsama-hatásra, így Zendayán is meglepődtünk, amikor ebben a laza hálóneműben jelent meg a Teen Choice Awards díjátadó gálán.

Gigi Hadid, ZendayaForrás: Northfoto

Minták

A klasszikus csíkok mellett minták is megjelennek az utcai pizsiken. Heidi Klum nemrég például egy leopárdmintás darabot viselt, Anna Kendrick pedig apró virágokkal díszített változatot. Mindketten a stilettot érezték hozzá legmegfelelőbbnek.

Anna Kendrick, Heidi KlumForrás: Northfoto, AFP

Victoria Beckham módra

Egyik kedvenc divatdiktátorunk, Victoria Beckham imádja manapság az oversize felsőket és a trapéznadrágokat is. De amikor ezek a stílusjegyek egy pizsamában találkoznak, ami ráadásul pasztell színekben tündököl, akkor már nem vagyunk biztosak, hogy ezúttal követni szeretnénk Beckhamnét az új trend útvesztőjében.

Victoria BeckhamForrás: Northfoto