Teen Choice Awards Paris Jackson Bella Thorne Zendaya vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este adták át a Teen Choice Awards díjait, amit szokás szerint megelőzött a vörös szőnyeges bevonulás. Akadtak meglepetések és kirívó szerelések, amiket már mutatunk is!
  • Pár napja éppen méltattuk Zendayát, akinek a régmúlt évtizedek stílusjegyei is jól állnak. De azzal még minket is meglepett, hogy beállt a pizsamások sorába, ami a jelek szerint a street style-ból átszökött a vörös szőnyegre is.
Zendaya Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Celebek fürdőköntösben - Ez az új street style trend!

Eddig a fehérneműk felsőrészként, illetve ruhaként való használata, majd a felemás cipők viselése volt a legextrémebb irány a street style vonalon, de még a vörös szőnyegen is. Most viszont újítottak a celebek: a fürdőköntös a legújabb trend!
  • Rita Ora kellemesen neon színű ruhája egy kis dekoltázs és combvillantásnak is teret engedett.
Rita Ora Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • A Sia klipjeiből ismertté vált, csodálatos táncoslány, Maddie Ziegler ezúttal nagyon rosszul lett felöltöztetve. Ez a komoly, japán stílusú ruha egyáltalán nem passzolt a 14 éves tehetséghez.
Maddie Ziegler Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Michael Jackos lánya, Paris mindenféle polgárpukkasztást mellőzött, egy lazán elegáns, virágmintás ruhát viselt.
Paris Jackson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Naya Rivera a magasderekú farmerjához egy méretes, buggyos ujjakkal szabott falmerfelsőt választott.
Naya Rivera Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • A botrányhősnő Gigi Gorgeoust ugyan láttuk már kirívóbb és ízléstelenebb szerelésben is, de azért egy kis popsivillantásról ezúttal sem mondott le.
Gigi Gorgeous Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Vanessa Hudgens egészen magas derékkal szabott nadrágja trapézban végződött. Ehhez egy nagyon elegáns blúzt választott, és a színek is jól harmonizáltak.
Vanessa Hudgens Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Peyton List csupa narancssárgában jelent meg az eseményen. Habár a felsője szabását imádjuk, a bő nadrág ezúttal nem győzött meg minket.
Peyton List Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • A szőrös lábáról elhíresült színésznő, Bella Thorne manapság pink hajával és csillámpónis sminkjeivel kelt feltűnést a vörös szőnyegen. Mindehhez ezúttal egy bőrnadrágos, melltartós szerelést választott.
Bella Thorne Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
Szőrharisnya és társaik: sokkoló dizájnerholmik, amiknek semmi értelmehttp://www.life.hu/trend/20170810-dizajnerholmik-amiknek-semmi-ertelme.htmlSzinte heti szinten számolhatnánk be a legújabb, divatosnak kikiáltott darabokról, amelyek valójában se nem szépek, se nem praktikusak. Nem is olyan régen összeszedtünk jó pár sokkoló ruhadarabot, ezúttal viszont újabb meglepő dizájnerholmikkal bővült a furcsaságok sora. Íme! TrendOrigoÁtlagos kislányból bombanő és márkanév: 20 éves lett Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20170809-a-20-eves-kylie-jenner-stilusevolucioja.html20 éves korára az egyik leggazdagabb hollywoodi sztárcsemete lett, testvérével közös ruhakollekciókkal és saját kozmetikai branddel, amit az egész világon imádnak. De hogy lett Kylie igazi márkanév, és mennyit változott gyerekkora óta? Mutatjuk! TrendOrigoRihanna a modern kori Disney-hercegnő? Fotók, amelyek ezt bizonyítják!http://www.life.hu/trend/20170731-rihanna-a-modern-kori-disney-hercegno.htmlSok kislány álmodozik arról, hogy ő a főszereplője valamelyik Disney-mesének, ahol a szépséges herceg oldalán tündökölhet csodálatos ruhákban. Aztán persze sokat komolyodnak: a hercegre még igen, de a hercegnős ruhákra már nem vágynak. Pedig arról sem kell feltétlenül lemondani, most megmutatjuk, hogyan formálta újra a Disney-hercegnős stílust Rihanna. TrendAFPHeti trendjelentés: Meztelen szilikonmell lopta el a show-t a jól öltözött sztárok előlhttp://www.life.hu/trend/20170803-heti-trendjelentes-szerepel-benne-jane-fonda-nicole-kidman-ester-dee.htmlMíg a múlt héten csak két sztár tudott kitűnni a tömegből, most többen is tündököltek, de egyértelműen Nicole Kidman és Jane Fonda voltak a hét abszolút győztesei, mellettük pedig a szilikonos villantásból sem volt hiány. TrendNorthfotoA koreai nők szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170731-a-koreai-nok-szepsegtitikai.htmlTitkon mindenki az ázsiai nők kortalan szépségét irigyli, akiknek a bőrápolási rutinja sokban eltér az európaitól. Amellett, hogy sokkal alaposabbak, másra helyezik a hangsúlyt, máshogy gondolkodnak a szépségről. TrendThinkstockDögös húszasnak néz ki az ötvenéves pasi: ők az elmúlt hónapok internetes felfedezettjeihttp://www.life.hu/trend/20170727-dogos-huszasnak-nez-ki-az-otveneves-pasi.htmlA social mediának köszönhetően hónapról hónapra feltűnik egy-egy új izgalmas arc, akiknek szépségéért, vagy éppen különleges élettörténetéért rajongani kezd a világ. Az elmúlt időszakban több ilyen eset is volt az 50 éves dögös pasitól a 26 éves modellig, akinek betegsége miatt úgy lóg a bőre, mintha 80 éves lenne. Következzenek ők! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.