A vörös szőnyegen is vége az uborkaszezonnak. Még több filmpremier és díjátadó gála következik és a New York-i divathét is elkezdődött. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb pillanatait!

Jared Leto

A GQ Man of the Year Awards gálán Jared Leto nemcsak díja miatt volt a fotósok kedvence, hanem extrém öltönye miatt is. A piros kockás anyag mellett a hímzés is fontos szerepet kapott az outfitben, de a fehér zokni kivillantása sem maradt el. 

Jared LetoForrás: Northfoto

Rita Ora

Lila csizmája, oldalt felsliccelt nadrágja és dekoltázsa miatt is feltűnést keltett a GQ gáláról távozó Rita Ora, aki a jobb cicijét mintha elfelejtette volna megemelni, az ugyanis majdnem a hasáig lógott. Talán nem ismeri a Kim Kardashian-féle  ciciemelő módszert. 

Rita OraForrás: Northfoto

Jennifer Lawrence

Manapság a mother! című filmmel járja a vörös szőnyegeket Jennifer Lawrence, aki egyszerűen nem tud hibázni. Ezt az ezüst, csillogó ruhát is tökéletesen viselte a film londoni premierjén.

Jennifer LawrenceForrás: Northfoto, AFP

Doutzen Kroes

A New York-i divathét Tom Ford show-jával vette kezdetét, ahol igazi sztárdömping volt. Az egyik legfeltűnőbb Doutzen Kroes piros szerelése volt, ami szemből nem mutat sokat, de oldalról már látszik, miért is olyan szexi a ruha, bugyit ugyanis nem lehet alá venni.

Doutzen KroesForrás: AFP

Kim Kardashian

Tom Ford bemutatóján Kim Kardashian is megjelent. Kanye West feleségétől már éppen kezdtük hiányolni a korábban oly megszokott latex ruhákat. Nem kellett volna izgulni, most ugyanis visszatért.

Kim KardashianForrás: AFP