Kim Kardashian felkötötte a melleit: Így lesznek peckesek!

mellek kim kardashian ragasztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár felfedte a titkát. Bizony az ő mellei sem állnak már olyan peckesen, ezért egy kis cselhez folyamodik.

Kim Kardashian bemutatta, hogyan szokta felkészíteni melleit egy-egy eseményre. Ha olyan ruhát visel, ami köldökig kivágott, és esélytelen alá melltartót venni, akkor is meg kell oldani valahogy, hogy a keblei úgy álljanak, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Kim erre a célra szimpla ragasztószalagot használ.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian
Rosie Huntington melltartó nélkül flangálthttp://www.life.hu/intim/20160217-melltarto-nelkul-egy-lenge-ruhaban-vasarolgatott-jason-statham-jegyese-rosie-huntington.htmlA gyönyörű modell Malibuban vásárolgatott. A hatalmas hőségben nem érezte szükségesnek a melltartót. Intim--Valentin-napi meglepetést villantott a várandós Csobot Adélhttp://www.life.hu/intim/20160217-csobot-adel-megmutatta-mit-kapott-ajandekba-valentin-napra.htmlIstenes Bence kedvese, aki legutóbb gömbölyödő pocakját is megmutatta, most azt is közzé tette, mivel lepték meg a szerelmesek napján.Intim--"Lesz egy közös gyerekünk" - Szabó Zsófi vőlegénye nem szeretne közszereplő lennihttp://www.life.hu/intim/20160217-szabo-zsofi-volegenye-kis-zsolt-nem-szeretne-kozszereplo-lenni.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi büszkén feszített vőlegénye mellett a hétvégi Story-gálán. Mostanra pedig az is kiderült, hogy a műsorvezető és párja, Zsolt, miközben a nyári esküvőt tervezgeti, családi vállalkozásba is kezdett. Intim--Palvin Barbi fürdőruhában szexiskedikhttp://www.life.hu/intim/20160217-palvin-barbi-megmutatta-furdoruhas-fotojat-a-sports-illustrated-magazinban.htmlA gyönyörű magyar modell a Sports Ilustrated magazin fürdőruha-katalógusában mutatta meg idomait dupla oldalon. Intim--Érmek, érdemek és érzékiség: Ők minden idők legszexisebb sportolónőihttp://www.life.hu/intim/20160216-jakabos-zsuzsanna-amy-acuff-serena-williams-lindsey-vonn-minden-idok-legszexisebb-sportolonoi.htmlMindenki imád ismert, sikeres, és nem utolsó sorban dögös sportolókban gyönyörködni. Legutóbb az ESPN magazin különszámában láthattunk hivatásos sportembereket, aki ruha nélkül mutatták meg tökéletes idomaikat. Decemberben pedig néhány bevállalós lengyel sportoló állt össze, és feldte fel csodás testét egy jótékony célra készült naptárhoz. Most egy hasonló összeállítást készítettünk, minden idők legszexisebb sportolónőit szedtük csokorba, azzal a különbséggel, hogy a hölgyek nálunk ruhában lesznek. Legalábbis a legtöbbször. Intim--Fétis modell lett a háromgyermekes anya, Sabien Demoniahttp://www.life.hu/intim/20160216-sabien-demonia-a-haromgyermekes-anyuka-fetis-modell-lett.htmlA nő nem tudta eltartani a gyermekeit, ezért különös karrierbe kezdett. Fétis modellként viszont már fényűző életet élnek! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.