Ez az ősz legdögösebb trendje! Így viseld a magas szárú csizmát

fashion week csizma ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden szezonban volt egy-egy magas szárú darab a boltok polcain, de idén egyenesen berobbantak a magas szárú csizmák. Ha szívesen kísérleteznél vele, mutatunk néhány öltözködési tippet!

Így hordják a sztárok

  • minivel

A kora őszi napsütésben még shorttal is be lehet vállalni, például egy combközépig érő kabáttal kiegészítve, ahogy Olivia Munn viselte. Hilary Duff rövid szoknyával vette föl, így is lehet ízléses az összhatás.

Hilary Duff, Olivia Munn Forrás: Northfoto
  • ruhával

A legkézenfekvőbb és a legelegánsabb választás egy ruha, ami úgy is jól mutat, ha a csizma és a ruha között kivillan egy kis bőr, de a manapság kapható, felül szteccses anyagú csizmákkal olyan ruhát is felvehetsz, ami túllóg rajta.

Alessandra Ambrosio, Bella Hadid Forrás: Northfoto
  • pulóverrel

A legvagányabb választás, ha mindössze egy hosszított, oversize pulóverrel viseled a csizmát. Merész, belevaló, mégis nőies, ahogy Ashley Tisdale és Hailey Baldwin outfitje.

Ashley Tisdale, Hailey Baldwin Forrás: Northfoto
  • nadrággal

Az igazán hideg napokon persze a legjobb nadrággal viselni. Ehhez mindenképpen a bőr vagy műbőr csizmák között válogass, az elasztikus felsőrésszel megálmodott csizmák ugyanis annyira feszülnek a lábra, hogy nadrágot nem fogsz tudni viselni vele. Ha megvan a tökéletes magas szárú fazon, akkor már csak egy farmerra vagy bőrnadrágra van szükséged.

Elizabeth Olsen, Cara Santana Forrás: Northfoto

Az üzletek kínálatából

Ami a jelenlegi kínálatot illeti, a színek tárháza végtelen, ráadásul lapos, magas és törpe sarkú darabok között is válogathatsz. Ahogy korábban említettük, a bővülő fazonok mellett most a sztreccses felsőrésszel szabott darabok is nagyon trendik.

1. Mango 19 995 forint 2. Zara 19 995 forint 3. Zara 14 995 forint 4. Zara 35 995 forint 5. H&M 12 990 forint 6. Bershka 16 995 forint Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.