Harry Potter gyűjtemény – Lakberendezés Roxfort módra

J.K. Rowling Harry Potter Roxfort
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell tovább várni a baglyokat! A J. K. Rowling teremtette világ már bárki számára elérhető. A varázslótanoncok iskolai szállását idézi a PBteen új Harry Potter-kollekciója, amelyben paplanhuzat, sötétben ragyogó párna és minden egyéb lakberendezési kellék megtalálható, hogy kedvenc könyvednek hódolhass.

A gyűjtemény a roxforti házak szerint van csoportosítva. Ide a Teszlek Süveg teszi az új diákokat belső tulajdonságaik és motivációjuk alapján.

Forrás: PBteen
Forrás: PBteen

Griffendél

Forrás: PBteen

Ez a ház az egyik toronyban van, ide a bátrak kerülnek; címerállata az oroszlán, színei a skarlátvörös és az arany. Ennek a háznak a vezetője Minerva McGalagony professzor asszony, átváltoztatástan-tanár és igazgatóhelyettes.

20 éves az első Harry Potter-könyv

20 évvel ezelőtt, június 26-án találkozhatott a világ először a leghíresebb varázslófiúval. Gondoltad volna, hogy így eltelt ez a sok idő?! Az évforduló alkalmából összeszedtük a legérdekesebb kulisszatitkokat a megjelent könyvekről.

Mardekár

Forrás: PBteen

A ravasz és becsvágyók kerülnek ebbe a házba, mely a pincében van. Elmondható, hogy itt a legmagasabb az aranyvérűek aránya. Címerállata a kígyó, színei a zöld és az ezüst. Leghíresebb vezetője Perselus Piton professzor, bájitaltantanár.

Hugrabug

Forrás: PBteen

Azok kerülnek ebbe a házba, akik becsületesek, tisztességesek, de ide kerülnek azok is, akik nem bírnak semmiféle kiemelkedő tulajdonsággal. Vezetője Pomona Bimba professzor asszony, gyógynövénytantanár. Címerállata a borz, színei a sárga és a fekete.

Hollóhát

Forrás: PBteen

Ide kerülnek az okos, tudásvágytól hajtott diákok. Címerállata a sas, színei a kék és az ezüst. A ház vezetője Filius Flitwick professzor, bűbájtantanár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.