Rubint Réka szülei 16 évvel ezelőtt váltak el, ám a sztármami akkor érezné magát igazán felhőtlenül boldognak, ha újra egymásra találna az édesanyja és az édesapja.

Réka ismét kimondta a boldogító igent férjének, Schobert Norbinak, a jeles alkalmat pedig meg is ünnepelték. Ennek apropóján mesélt a Blikknek szülei kapcsolatáról is. 

Rubint Réka: "Ha egészséged nincs, semmid nincs"Forrás: Instagram/Rubint Réka

"Én és a bátyám nagyon örülnénk, ha a szüleinket újra boldognak látnánk együtt. Ezen dolgozunk most mindannyian. Hiába van mindkettőnknek már saját családja és fogadtuk el 16 éve, hogy édesanyámék a válás mellett döntöttek, a gyermeki szívünk mégis vágyik a családi egységre, amit a szülők összetartozása jelent. Akkor érezném magam biztonságban, ha tudnám, hogy ők újra egy egységet alkotna" - mesélte őszintén Réka, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy szülei újra egymásra találjanak.

"Az egyik legnagyobb ajándék számomra az volt, hogy a szüleim ott lehettek ezen a fontos napon. Korábban a családi eseményekre vagy összejövetelekre nem hívhattuk meg egyszerre édesanyámat és édesapámat is a feleségével, mert kellemetlen szituációkat szült volna. Hozunk az életben rossz döntéseket, de fontos, hogy türelmesek legyünk a másikkal. Úgy tűnik, hogy ez a fajta nyitottság és elfogadás mostanra beérett. 33 évig voltak házasok a szüleim, ami hosszú idő, és nem múlik el nyomtalanul. Ráadásul az édesanyámnak a válás óta nem volt más férfi az életében, az ő szívében mindig is csak az édesapának volt helye, ő volt számára az igazi"