Szinetár Dóra hamradik gyermeke is megszületett,a 40 éves színésznő pedig elárult néhány részletet Benjámin világrajöveteléről. 

Kilenchónapnyi várakozás után Szinetár Dóra végre a karjaiban tarthatja harmadik gyermekét. Nagyon várta már, hogy megpillanthassa Benjámint, de a terhesség pillanatait is élvezte. A színésznő gyermeke vasárnap látott napvilágot, Dóra pedig elárult egy-két részletet a szülésről.

Szinetár Dóra elárulta szülése részleteitForrás: Instagram/Szinetár Dóra

"Vasárnap délután hat körül kezdődött a nehezebb része, és kilenckor már meg is született Benjámin, vízben. Nagyon jó élmény volt, olyan, amilyenre számítottam. Sokat segít a víz, meg az is, hogy negyvenéves vagyok. Minél érettebb az ember, annál jobban ismeri a saját testét, érzéseit, jobban tudja kezelni a fájdalmat is" - árulta el a Hot! Magazinnak Dóra. Hozzátette, nem kért epidurális fájdalomcsillapítást sem. "Rosszul vagyok a gondolattól is, hogy valamit beleszúrnak a gerincembe. Zalán végig bent volt mellettem, a jelenléte nagyon sokat számított" - mesélte a színésznő, akinek a szülés után is különleges élményben volt része: családi szobában töltötték az első éjszakát, hármasban. "Tizenegykor jóllakott, elaludt, és reggel nyolckor úgy kellett noszogatni, hogy ha gondolja, egyen valamit" - számolt be Dóra az első együtt töltött estéről.