Szinetár Dóra kisbabája vasárnap született meg, és ma már fotót is mutatott róla a közösségi oldalán. 

Szinetár Dóra kisfia vasárnap este érkezett a világra, és a Makranczi Benjámin nevet kapta. A híres színésznő elárulta, hogy kifejezetten jó élményként élte meg a szülést, ugyanis ő is és a kisfiú is nagyon jó kezekben voltak. 

Ma már a közösségi oldalára is feltöltött egy képet, amelyen jól látható a kisbaba, aki hosszú, barna hajjal látta meg a napvilágot. Az egész család nagyon izgatottan várta a kicsit, aki szerencsére makk egészséges, szép kisbaba. 

"Hahó Világ! Tisztelettel jelentem, megérkeztem! Nevem Makranczi Benjámin, és vasárnap este láttam meg a napvilágot (holdvilágot) Anyukám és Apukám (meg persze a tesóim és nagyszüleim) legnagyobb boldogságára.(...) Gyengéden születtem, valóban, ahogy ők mondják itt a kórházban, így Anya is nagyon jól van, megyünk is már haza! Mindenkinek szép napot, és boldog életet! Üdvözlettel: Benji"

Az interneten támadják Szinetár Dórát
Szinetár Dóra a FEM3 Micsoda nők! című műsorában panaszkodott, hogy megbélyegezték a kommentelők. Több követőjének is szúrja a szemét, hogy a színésznő három gyermeke, három különböző férfitól van. Olvass tovább itt...