Som-Balogh Edina első gyermekét is hároméves koráig szoptatta, és a kislányával sem tervezi másként. Szerinte mellből táplálni egy gyermeket maga a csoda, ezért kiáll a nyilvános szoptatás mellett, címlapon!

Som-Balogh Edina szerint a gyermek mindig jelzi, hogy mire van szüksége, így azt is, ha már nem kell neki a cici. Egészen addig viszont egy kicsi táplálására nincs is jobb mód, mint az anyatej, emellett pedig teljes mellszélességgel kiáll. Kisfiát 3 évig szoptatta, lányával is így tervezi, ha Lilien is igényli.

Som-Balogh Edina szerint a szoptatás maga a csoda, nem kell szégyellniForrás: Hot! Magazin

"Abban hiszek, hogy a gyerek jelzi majd, ha már nem kell neki a cici. Noelt három évig szoptattam, és én mindig a gyerek igénye szerint cselekszem, azt nézem, ami neki a legjobb. A kisfiam viszont tényleg sokáig igényelte, mert megnyugtatta. A lányom, Lilien viszont teljesen más: ő azért cicizik, mert éhes. Az egész témáról szabadon vélekedem, így kiállok a nyilvános szoptatás mellett is, hiszen a szoptatás maga a csoda, nincs mit szégyellni rajta. Ráadásul egy csecsemőt meg lehet etetni diszkréten is" - árulta el a Hot! Magazinnak.