A héten sem volt hiány ütős outfitekből. Az áttetsző anyagok, a kifinomult ruhák és a megdöbbentő darabok is jelen voltak a vörös szőnyegen. Mutatjuk az 5 legemlékezetesebb darabot!

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók egykori sztárja sokat változott a sorozat óta. Rövid haja, elegáns megjelenése és ruhaválasztása miatt le sem tudjuk venni róla a szemünket. Káprázatosan festett!

Nina DobrevForrás: Northfoto

Maggie Q 

A főleg sorozatokból ismert színésznő a manapság nagyon divatos szupermagas derekú, bő nadrágot viselt, amihez egy hozzá passzoló zakót és csipkebodyt választott. A színválasztás és a szabás is csillagos ötös.

Maggie QForrás: AFP/Ben Gabbe

Nicole Scherzinger 

Nicole Scherzinger valami olyat mutatott, amit ritkán látunk. Kizárólag fekete darabokból szoktak ennyit összepárosítani, de az énekesnő nem biztonsági játékos. Ő bevállalta a narancspiros cipőt, farmert, pólót, zakót, rúzst és napszemüveget. Erre nem is tudunk mást mondani, mint hogy: ejha!

Nicole ScherzingerForrás: Northfoto

Winnie Harlow 

A vitiligós modell legtöbbször fantasztikusan néz ki, és ez ezúttal sem volt másként, habár az áttetsző overállal most kicsit meglepett minket. A kezeslábas a kabáttal kiegészítve mutatott is, takart is, vagyis jó volt az összhatás.

Winnie HarlowForrás: Northfoto

Livia Firth

A csodás Colin Firth és felesége a milánói Green Carpet Fashion Awardson jelentek meg édes kettesben. Míg a színész a tőle megszokott kifinomult eleganciával lépett a vörös szőnyegre, Livia ruhájában volt valamiféle pszichedelikus beütés, ami furcsa összhatást eredményezett. Nekünk legalábbis nem jött be.

Livia és Colin FirthForrás: Northfoto