szépségápolás smink füstös szem sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Próbáld ki a szezon legizgalmasabb ragyogását! A metálfényű csillogás a legújabb őrület, a füstös szemfestés új dimenziója.

Alapok:

Az arctisztítás és hidratálás után tegyél fel egy bőrtökéletesítő primert, majd uniformizáld bőröd színét egy matt hatású, folyékony alapozóval. Fixáld le transzparens, HD minőségű porpúderrel, hogy tartós maradjon a hatás egész nap. Orcáidat élénkítsd barackos árnyalatú természetes hatású pirosítóval az arccsont alatt ívesen: a halánték irányába tedd fel kontúrmentesen. Arccsontodat hangsúlyozd finoman highlighttal. A szemhangsúlyos smink készítéshez formázd meg a szemöldöködet a hajtöveddel harmonizáló árnyalatú szemöldökporral, fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon, majd szemöldökspirállal fixáld.

Forrás: Shutterstock

Szemfestés:

  1. A szemfestéshez válassz egy tartós, fekete khol ceruzát.
  2. A szemhéj közepétől kifelé vastagodó tusvonalat rajzolj, majd satírozd el a ceruzát a mélyítővonal irányába.
  3. A fekete ceruzára satírozd a szezon navy peony, mély tengerészkék árnyalatú szemhéjpúdert.
  4. A szemzughoz tegyél metál csillogású aranyat, majd a szemhéj közepébe satírozz élénk lila, metálos textúrájú szemhéjpúdert.
  5. Mosd össze a színeket, hogy fedjék egymást: így pillanatok alatt nagyon izgalmas és csillogóan dögös lesz a megjelenésed.
  6. Az alsó szempillatőhöz mélylila árnyalatot satírozz és a külső sarokhoz érve egy csipetnyi feketével kontrasztosítsd.
  7. Szempilláidat extra fekete, dúsító szempillaspirállal koronázd meg.
Forrás: Shutterstock

Ajkad érzékiségének hangsúlyozásához válassz, folyékony, mattra száradó ajakrúzst. Nagyon jól passzol ehhez az izgalmas sminkhez a finom málnás ajakrúzs, vagy akár a lilás árnylatok is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.