Ezen a héten Janet Jackson, Tara Reid és Cate Blanchett keltettek nagy feltűnést a vörös szőnyegen. Mutatjuk is a részleteket!

Janet Jackson

Az énekesnő szuper formában és nagyon dögös szerelésben jelent meg a State of the World világkörüli turnéjának afterpartiján. Janet Jackson, aki sok plusz kilót szedett fel terhessége alatt, 23 kilót fogyott, miután megszületett kisfia. De vajon mennyit plasztikáztat az énekesnő?

Janet JacksonForrás: Northfoto

Tara Reid

A 90-es évek egykori bájos tinisztárja évek óta nagyon rosszul fest. Ezúttal is csontsoványan, sok évvel idősebbnek tűnő arccal és meglehetősen furcsa dekoltázzsal jelent meg a vörös szőnyegen. 

Tara ReidForrás: Northfoto

Renee Zellweger

Mintha egy Disney-hercegnő ruhájának modern változata lenne a sárga kisestélyi, amit Renee Zellweger viselt egy filmpremieren. Csak az a kérdés, mennyire passzol ez az élénksárga a színésznő bőrtónusához. Szerinted eltalálta az árnyalatot?

Renee ZellwegerForrás: AFP

Angelina Jolie

Faces Places című dokumentumfilm premierje nem a legcsillogóbb hollywoodi esemény volt, kicsit a sztárok is lazábban öltözködtek. Angelina Jolie például egy nude, finom anyagú, földig érő pelerint viselt, ami alá fekete ruhát vett. Igaz, hogy mindehhez egy piros rúzst is feldobott, valahogy mégsem lett tökéletes az összhatás.

Angelina JolieForrás: AFP

Cate Blanchett

Cate Blanchett ezúttal furcsán szabott blúzával tűnt ki a tömegből. A fekete fodrok összevissza, rendetlenül álltak, talán egy próbababán beállítva még jól mutat ez az extrém darab, de a vörös szőnyegen nem állta meg a helyét.

Cate BlanchettForrás: Northfoto