Heti trendjelentés: Tara Reid melleivel valami nagyon nincs rendben

Forrás: Northfoto -
Angelina Jolie vörös szőnyeg Janet Jackson Tara Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten Janet Jackson, Tara Reid és Cate Blanchett keltettek nagy feltűnést a vörös szőnyegen. Mutatjuk is a részleteket!

Janet Jackson

Az énekesnő szuper formában és nagyon dögös szerelésben jelent meg a State of the World világkörüli turnéjának afterpartiján. Janet Jackson, aki sok plusz kilót szedett fel terhessége alatt, 23 kilót fogyott, miután megszületett kisfia. De vajon mennyit plasztikáztat az énekesnő?

Janet Jackson Forrás: Northfoto

Tara Reid

A 90-es évek egykori bájos tinisztárja évek óta nagyon rosszul fest. Ezúttal is csontsoványan, sok évvel idősebbnek tűnő arccal és meglehetősen furcsa dekoltázzsal jelent meg a vörös szőnyegen.

Tara Reid Forrás: Northfoto

Renee Zellweger

Mintha egy Disney-hercegnő ruhájának modern változata lenne a sárga kisestélyi, amit Renee Zellweger viselt egy filmpremieren. Csak az a kérdés, mennyire passzol ez az élénksárga a színésznő bőrtónusához. Szerinted eltalálta az árnyalatot?

Renee Zellweger Forrás: AFP

Angelina Jolie

A Faces Places című dokumentumfilm premierje nem a legcsillogóbb hollywoodi esemény volt, kicsit a sztárok is lazábban öltözködtek. Angelina Jolie például egy nude, finom anyagú, földig érő pelerint viselt, ami alá fekete ruhát vett. Igaz, hogy mindehhez egy piros rúzst is feldobott, valahogy mégsem lett tökéletes az összhatás.

Angelina Jolie Forrás: AFP

Cate Blanchett

Cate Blanchett ezúttal furcsán szabott blúzával tűnt ki a tömegből. A fekete fodrok összevissza, rendetlenül álltak, talán egy próbababán beállítva még jól mutat ez az extrém darab, de a vörös szőnyegen nem állta meg a helyét.

Cate Blanchett Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.