Miller Zoltán és Vágó Bernadett sokáig titkolták kapcsolatukat, ám amikor kideült, úton van szerelmük gyümölcse, színt vallottak. Azóta pedig már a pici is megszületett.

Kollégáik állítják, sosem volt még ennyire kiegyensúlyozott és boldog a pár egyik tagja sem. Ám amióta egymásra találtak, le sem tudnák tagadni, mennyire boldogok és szerelmesek. A Madách Színház A nyomorultak című darabjának próbáján estek szerelembe, májusban pedig bombaként robbant a hír: babát vár a gyönyörű színésznő. Akkor csak a Babavilág című műsorban meséltek a babavárás részleteiről:

"Nagyon boldogok vagyunk, a legjobbkor jön a baba, hiszen megtaláltam életem szerelmét. Élveztem a színházi szereplés minden pillanatát, de most más szerep vár rám" - mesélte akkor a kismama.

Megszületett Vágó Bernadett és Miller Zoltán kislánya, BellaForrás: Facebook/Vágó Bernadett Rajongói Oldala , Facebook/Miller Zoltán Hivatalos Rajongói Klub

"Nem is lehetnének boldogabbak. Zoltán nagyon büszke a kedvesére, Bernadett ugyanis csodálatosan viselte a szülést, miközben ő segített neki, ahol tudott. A baba és a mama is jól van, mindenki nagyon örül az új családtagnak. A kislányt Bellának hívják, 3100 grammal és 53 centiméterrel született és máris a szülei szeme fénye" - árulta el a Blikknek egy közeli barát.