Saját naptárt készít Kylie Minogue: fotók

fotók Kylie Minogue naptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Minogue összeszedte magát, és újból tündöklő sztárként ragyog. 

Hiába a 19 év korkülönbség, Kylie és Joshua Sasse kapcsolata felhőtlennek tűnt. Év elején már az esküvőjüket tervezték, és Minogue azon is elgondolkodott, hogy felvegye a szerelme nevét. Aztán egyik pillanatról a másikra szakítottak.

Íme egy kis részlet a naptárból Forrás: Shaw & Vermaak / Darenote Kft

Mint kiderült, a 29 éves színész igen közeli viszonyba került egy spanyol színésznővel, Marta Milannal. A popsztár szerint megcsalás is történt, éppen ezért nem bízik már Joshuában többé. Az énekesnőt nagyon megviselték az események, de a rajongói sorra bíztatták az Instáján, hogy nem az ő hibája, és hamarosan újra boldog lesz.

#Lovers, you can pre-order your 2018 #KylieCalendar now! ❤️ (link in bio)

Kylie Minogue (@kylieminogue) által megosztott bejegyzés,

Most pedig úgy tűnik, elérkezett az újabb boldog időszak kezdete. Kylie ugyanis saját 2018-as naptárral érkezik, amelyben szebbnél-szebb fotók láthatóak róla. A borítóképet már meg is mutatta a követőinek, akik imádják az ötletet.

Igazán büszke lehet magára, hogy közel 50 évesen is simán letagadhatna 10 évet - írta meg a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.