Kylie Minogue szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Minogue nem sokat gondolkodott: azonnal kirakta a közös londoni otthonukból a férfit. Vajon mitől kapta fel ennyire a vizet?

Nemrégen még Kylie közelgő esküvőjéről szóltak a hírek, amelyre az énekesnő nagyon készült. Azt is elárulta, hogy szeretné felvenni leendő férje nevét a szertartás után.

Az egykori álompár: Kylie Minogue és Joshua Sasse Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/

Úgy tűnt, felhőtlen szerelmüket még a korkülönbség sem mérgezte meg, pedig 19 év volt közöttük. De vajon mi okozta akkor a szakítást?

"Nem bízom már benne" – jelentette ki egyszerűen a sztár.

Kiderült, hogy vőlegénye, a 29 éves Joshua Sasse túlságosan közeli viszonyba került egy 34 éves spanyol színésznővel, Marta Milannal.

Thank you @EricHowell for gifting me with #Strangers .. Excited for what's to come ..

Marta Martita M (@martamilans) által közzétett fénykép,


Kylie úgy gondolja, hogy a brit színész meg is csalta őt a fiatal szépséggel. Már hetek óta szinte folyamatos a vita kettejük között, ezért a szakítás mellett döntött – írta meg a The Sun.

A szexi sztár közzé is tett egy posztot a közösségi oldalán, amelyben megerősíti, hogy elválnak útjaik Joshua Sasse-szal, és megköszöni a rajongók kedvességét, együttérzését. 5 óra alatt 21 ezer kedvelés érkezett. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy mindenki az énekesnő mellett áll.

18 milliós kártérítés: ennyit ér Schumacher fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20170203-oriasi-karteritest-kaptak-schumacherek.htmlNégy évvel ezelőtt készült egy kép Schumacher feleségéről, emiatt perelte be az ügynökséget a család. TV + Sztárok--Disney sztárok akkor és most: Felismered az egykori gyerekszínészeket?http://www.life.hu/sztarok/20170203-disney-sztarok-akkor-es-most-fotosorozat.htmlEmlékeztek még azokra a Disney sorozatokra, melyeknek köszönhetően rengeteg tehetséges színészt és énekest ismerhettünk meg? Íg néztek ki akkor, és így festenek ma: galéria! TV + Sztárok--Lindsay Lohan szerelmi élete ismét viharos: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170203-talan-o-lindsay-lohan-uj-partnere.htmlLehet, hogy Lindsay Lohan meggondolta magát és mégsem lesz muzulmán? A napokban egy szórakozóhelyen kapták lencsevégre, ahol alaposan összeveszett legújabb lovagjával. Fotósorozat is készült a jelenetről. TV + Sztárok--Ónodi Eszter titkolt hobbijáról mesélt: internetes játéknak hódolhttp://www.life.hu/sztarok/20170203-onodi-eszter-titkos-hobbijarol-meselt.htmlSzereti új szerepben kipróbálni magát Ónodi Eszter, a sorozatokon, filmeken és színházi szerepeken kívül egy számára eddig idegen területre tévedt a színésznő. Erről is mesélt, valamint azt is megosztotta, hogy mi a legtitkosabb hobbija. TV + Sztárok--Ezért vált el Jennifer Aniston és Brad Pitt - Nem Angie az oka!http://www.life.hu/sztarok/20170203-ez-volt-jennifer-aniston-es-brad-pitt-valasanak-oka.htmlBizonyos híresztelések szerint Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatáról dokumentumfilm készül. A munkálatok során azonban érdekes dolgok derültek ki. TV + SztárokAFPÁbel Anita egyre jobban hasonlít Liptai Claudiárahttp://www.life.hu/sztarok/20170203-abel-anita-nagyon-hasonlit-liptai-claudiara.htmlMár korábban sem lehetett elmenni szó nélkül Ábel Anita és Liptai Claudia hasonlósága mellett, ami az idő múlásával egyre feltűnőbb. A stílus és a gesztusok szinte azonosak, ráadásul a sorsukban is van hasonlóság. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.