A csinos Katalin egy óriás medvével táncolt: fotó

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein -
frizura Katalin hercegné csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Katalin már jobban érzi magát. 

Mint ahogy arról már korábban írtunk, Katalin hercegné hyperemesis gravidarumban szenved, ami jóval komolyabb, mint egy egyszerű reggeli rosszullét.

A kismamánál a terhesség alatt jellegzetesen szűnni nem akaró hányinger, hányás, epehányás, vérhányás, kimerültség, túlzott nyálképződés, vitamin- és ásványianyag-hiány okoz problémát. A krónikus hányás a várandósság 8. hététől a 20. hetéig tart.

Így táncol vidáman Katalin a medvével Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe

Katalin emiatt sokáig nem mutatkozott nyilvánosan, hiszen a rosszullétek miatt nem tudta elhagyni az otthonát. De úgy tűnik, az érintett időszak letelt, ugyanis a szépséges kismama nemrég egy fogadáson vett részt a Buckhingam-palotában.

Az alkalomra egy csodás púderrózsaszín ruhát öltött, és megmutatta a frissen vágatott frizuráját is. Az is biztos, hogy jó hangulatban érkezett az eseményre, hiszen még egy mackóval is táncra perdült - írta meg a DailyMail.

Rúzsa Magdinak jól tesz a házasság: sosem volt még ilyen gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20171017-ruzsa-magdi-uj-frizuraja.htmlSugárzik a boldogságtól Rúzsa Magdi, mióta férjes asszony lett.Trend--Saját naptárt készít Kylie Minogue: fotók http://www.life.hu/trend/20171017-naptart-keszit-onmagarol-kylie-minogue.htmlKylie Minogue összeszedte magát, és újból tündöklő sztárként ragyog. Trend--Minden, amit Rihanna sminkkollekciójáról tudni kellhttp://www.life.hu/trend/20171012-minden-amit-rihanna-fenty-beauty-sminkkollekciojarol-tudni-kell.htmlAz énekesnő FentyXPuma ruházati divatmárkája után több mint kétéves kísérletezés és több hónapos tesztelés után, idén nagy durranással robbant be a sminkkollekciója. Ars poétikája a háromlépcsős filozófiát aknázza ki mesterien: legyen tökéletes az arc, legyen izgalmas a szem és az ajak. Trend--Friss fotó Renée Zellwegerről: így néz ki a színésznő az újabb plasztikáztatás utánhttp://www.life.hu/trend/20171016-renee-zellweger-igy-nez-ki-az-ujabb-plasztikaztatas-utan.htmlRenée Zellweger arca sokáig egy talány volt a rajongóknak, de nagyon sokat változott a színésznő: mostanában már csak azért furcsa, mert olyan sima, mint egy tükör! Trend--Elképesztően néz ki a 77 éves Tina Turner: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171015-elkepesztoen-nez-ki-a-77-eves-tina-turner.htmlNovember 26-án ünnepli 78. születésnapját a rocknagyi, Tina Turner, és még mindig fantasztikusan néz ki. Trend--Megmutatta meztelen testét a Cobra 11 színésznője, Katrin Hess (18+)http://www.life.hu/trend/20171015-megmutatta-meztelen-testet-a-cobra-11-szinesznoje.htmlKatrin Hess színésznőt a Playboy magazin vette rá a meztelenkedésre. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.