A Victoria's Secret legdögösebb vadmacskája Candice Swanepoel! Az igazán szemet gyönyörködtető, vágykeltő gazella teste a legkeresettebb fehérnemű márkák „portékája”. Azért valljuk be, a genetikai adottságai irigylésre méltóak, de kőkeményen meg is dolgozik érte, hogy mindig top formában legyen.

Candice naponta másfél órát sportol és rendszeresen fut, valamint nagyon odafigyel az egészséges táplálkozásra. A bőrápolásra is nagy hangsúlyt fektet, imádja a kényeztető kencéket. Hetente kétszer radírozza arcát, feszesítő, hialuronsavas fátyolmaszkot használ események előtt, ami pillanatok alatt csodaszép megjelenést kölcsönöz bőrének. Esszenciális arcpermettel és arcolajokkal kényezteti, hidratálja bőrét.

Candice nagy hangsúlyt fektet a bőrápolásra, imádja a kényeztető kencéketForrás: Instagram/Candice Swanepoel

Sminkelés előtt mindig használ bőrtökéletesítő báziskrémet. Imádja a légiesen könnyű textúrákat, kedvenc alapozója a Healthy Mix, mert sok vitamint tartalmaz és fátyolként idomul bőréhez. Mindig használ folyékony korrektort a szem alatti terület felfrissítésére. Dús szemöldökére nagy hangsúlyt fektet, ívesen szedi ki, hogy még kifejezőbb legyen a tekintete, és szemöldökformázó waxszal csinosítja. A szemöldökcsont alá krém highlightot satíroz, hogy még hangsúlyosabb és frissebb legyen a szemjátéka. Orcáit bronzosítóval - csakis krémes állagval - hangsúlyozza a természetes és egészséges kinézet érdekében.

Elképesztően világító kék szemét legtöbbször egy éjfekete, merészen túlhúzott, vastag tusvonallal emeli ki. Talán ő az a modell aki a tusok legnagyobb felvásárlója: meglehetősen széles választék található a piperéi között. Legújabb kedvence a WonderWing névre keresztelt precíz, stabilhegyű filces tus. Telt ajkaira hidratálóban gazdag, természetes hatású ajakrúzst használ.

Elképesztően világító kék szemét legtöbbször egy éjfekete, merészen túlhúzott, vastag tusvonallal emeli kiForrás: Instagram/Candice Swanepoel, Getty Images

Próbáld ki ezt az igazán, angyalian dögös sminket!