Candice Swanepoel szépségápolás smink Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret legdögösebb vadmacskája Candice Swanepoel! Az igazán szemet gyönyörködtető, vágykeltő gazella teste a legkeresettebb fehérnemű márkák „portékája”. Azért valljuk be, a genetikai adottságai irigylésre méltóak, de kőkeményen meg is dolgozik érte, hogy mindig top formában legyen.

Candice naponta másfél órát sportol és rendszeresen fut, valamint nagyon odafigyel az egészséges táplálkozásra. A bőrápolásra is nagy hangsúlyt fektet, imádja a kényeztető kencéket. Hetente kétszer radírozza arcát, feszesítő, hialuronsavas fátyolmaszkot használ események előtt, ami pillanatok alatt csodaszép megjelenést kölcsönöz bőrének. Esszenciális arcpermettel és arcolajokkal kényezteti, hidratálja bőrét.

Candice nagy hangsúlyt fektet a bőrápolásra, imádja a kényeztető kencéket Forrás: Instagram/Candice Swanepoel

Sminkelés előtt mindig használ bőrtökéletesítő báziskrémet. Imádja a légiesen könnyű textúrákat, kedvenc alapozója a Healthy Mix, mert sok vitamint tartalmaz és fátyolként idomul bőréhez. Mindig használ folyékony korrektort a szem alatti terület felfrissítésére. Dús szemöldökére nagy hangsúlyt fektet, ívesen szedi ki, hogy még kifejezőbb legyen a tekintete, és szemöldökformázó waxszal csinosítja. A szemöldökcsont alá krém highlightot satíroz, hogy még hangsúlyosabb és frissebb legyen a szemjátéka. Orcáit bronzosítóval - csakis krémes állagval - hangsúlyozza a természetes és egészséges kinézet érdekében.

Elképesztően világító kék szemét legtöbbször egy éjfekete, merészen túlhúzott, vastag tusvonallal emeli ki. Talán ő az a modell aki a tusok legnagyobb felvásárlója: meglehetősen széles választék található a piperéi között. Legújabb kedvence a WonderWing névre keresztelt precíz, stabilhegyű filces tus. Telt ajkaira hidratálóban gazdag, természetes hatású ajakrúzst használ.

Elképesztően világító kék szemét legtöbbször egy éjfekete, merészen túlhúzott, vastag tusvonallal emeli ki Forrás: Instagram/Candice Swanepoel, Getty Images
Inspirálódj a Disney-mesék világából: bazár!http://www.life.hu/trend/20171016-inspiralodj-a-disney-mesek-vilagabol.htmlA sikeres világmárkák imádják a Disney-hősöket, nem csoda, hogy évről évre előrukkolnak egy mese inspirálta kollekcióval. Mutatunk is néhány izgalmas terméket az elmúlt évekből. TrendOrigoMinden, amit Rihanna sminkkollekciójáról tudni kellhttp://www.life.hu/trend/20171012-minden-amit-rihanna-fenty-beauty-sminkkollekciojarol-tudni-kell.htmlAz énekesnő FentyXPuma ruházati divatmárkája után több mint kétéves kísérletezés és több hónapos tesztelés után, idén nagy durranással robbant be a sminkkollekciója. Ars poétikája a háromlépcsős filozófiát aknázza ki mesterien: legyen tökéletes az arc, legyen izgalmas a szem és az ajak. Trend--A hónap sminktrükkje: metallic smokey eyeshttp://www.life.hu/trend/20171004-a-honap-sminktrukkje-metallic-smokey-eyes.htmlPróbáld ki a szezon legizgalmasabb ragyogását! A metálfényű csillogás a legújabb őrület, a füstös szemfestés új dimenziója. TrendOrigo5 kozmetikum, amit ki kell próbálnod idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20171009-5-szepsegapolasi-termek-amit-ki-kell-probalnod-iden-osszel.htmlNem lehet okunk panaszra, megannyi újdonság érkezett, amit érdemes kipróbálnod idén ősszel. Íme, az öt kedvenc must have kozmetikum, amitől ellenállhatatlan leszel. Trend--Ettől érzik magukat szépnek a magyar nőkhttp://www.life.hu/trend/20171010-a-magyar-nok-kulso-es-belso-szepsegrol-szepsegidealokrol-nyilatkoztak-egy-kutatasban.htmlA nemzetközileg ismert magyar divatmárka, a Cango&Rinaldi legfrissebb kutatásában arra kereste a választ, hogy mit gondolnak a magyar nők a szépségről, mennyire tartják fontosnak a külsőségeket és hogyan befolyásolja önértékelésüket a social media világa. Az online kérdőívet néhány nap leforgása alatt több mint ezren töltötték ki, ami bizonyítja, hogy a magyar nők szívesen megosztják véleményüket a témával kapcsolatban. Trend--Így készül a legszebb őszi sminkhttp://www.life.hu/trend/20170926-igy-keszul-a-legszebb-oszi-smink.htmlAz aranylóan szenvedélyes, bíborba hajló naplemente, az évszak érett, melegséget sugárzó színei káprázatosak ilyenkor. Idézd meg ezt a sok buja izgalmat a sminkedben is, hatását érezni fogod: osztatlan sikerrel koronázza meg a napodat. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.