A héten egész Amerika halloweenlázban égett. A beöltözős partik voltak az elmúlt napok legizgalmasabb eseményei, de ezeken túl is volt néhány vörös szőnyeges esemény, ahol a fekete outfitek domináltak. Mutatjuk is a legemlékezetesebb darabokat!

  • Reese Witherspoon a tőle megszokott bájos stílust hozta, amit rendszerint megfűszerez egy kis vagánysággal is, amit ezúttal a ruhaujjak képviseltek.

 

Reese WitherspoonForrás: Getty Images
  • Az égigérő Karlie Kloss a maszkulin stílust egy szexi bodyval dobta fel, de valami hiányzott az összhatásból. 
Karlie KlossForrás: Getty Images, AFP
  • Mila Kunis a Rossz anyák karácsonya premierjén jelent meg ebben a csodálatos fekete ruhában, ami nemcsak a vállait hangsúlyozta, de a dögös lábát is kiemelte. A szabás mellett a ruhára varrt gyöngyök tették izgalmassá a kreációt, és persze az, ahogy Mila Kunis viselni tudja ezeket a gyönyörű darabokat.
Mila KunisForrás: Getty Images
  • Imádnánk a szintén modell Joan Smalls ruháját, ha ez a mély kivágás a hátát hangsúlyozná a mellei helyett. Ez a flitteres melltartós estélyi kétségtelenül érdekes megoldás.
Joan SmallsForrás: Getty Images
  • De nem annyira, mint Naomi Campbell választása, aki nemcsak az orrába akasztott ékszercsodával, de a ruhájával is meglepte rajongóit. Ez a fajta, igencsak extrém aszimmetria már nem jön be mindenkinek. Szerinted jól állt a modellnek a félnadrágos megoldás?
Naomi Campbell sokkolta a rajongóitForrás: Getty Images