Kapócs Zsóka különleges módon jelentette be, hogy kisfia vagy kislánya lesz: egy óvodában. A gyerekeknek ajándékozott emeletes torta töltelékének a színéből lehetett következtetni a baba nemére.

Kapócs Zsóka hat évig küzdött azért, hogy teherbe essen, nagyon nehezen érkezett meg az életébe a gyermekáldás, de végül sikerült. Az egykori szépségkirálynő akkor Facebook-oldalán tudatta az örömhírt, de a baba nemének bejelentéséhez egy különlegesebb módot választott: egy óvodában, a gyerkőcöknek ajándékozott torta töltelékének a színe árulta el, kisfia, vagy kislánya lesz.

Kapócs Zsóka elárulta, milyen nemű lesz a babájaForrás: Facebook/Kapócs Zsóka

"A barátnőm találta ki, hogy mennyire jópofa lenne, ha úgy árulnám el a kisbabám nemét, ahogy például Amerikában szokás. Legyen egy szép nagy torta, amit felvágok, és abból, hogy milyen színű belül, kiderül, hogy kislányt vagy kisfiút hordok a szívem alatt" - mondta Zsóka a Borsnak. Hozzátette, a gyerekek rendkívül aranyosak voltak vele, még egy kis műsorral is megajándékozták. "Annyira cukik voltak! Előadtak egy kis műsort, táncoltak, énekeltek németül, magyarul. Annyira nevettem, mert néhányuk arcáról le lehetett olvasni: ne dumálj már, vágd a tortát! Azt hittem megzabálom őket! Úgyhogy gyorsan bejelentettem azt, ami nekem a legnagyobb dolog, hogy: fiam lesz. Ma már másként nézek a gyerekekre. Mióta kismama vagyok, elkezdtem figyelni őket.(...) Egész életemben meg voltam győződve arról, hogy lányom lesz. Olyannyira, hogy jó hat éve vettem meg az első cuki, rózsaszín kislányruhát. Végig ez volt a fejemben. A Prena-teszttel tudják kizárni a betegségeket, és akkor mondják meg, hogy fiú vagy lány lesz. Amikor felhívtak a Czeizel Intézetből, hogy kisfiú, sikítva ismételtem: fiú! Nem hittem el. A párom nagyon boldog volt, ő fiút akart. Én is nagyon örülök, édes kis húsom. Úgy szeretem már most. Erre a világra fiú való. Kemény, kis tökös gyereket fogok nevelni belőle, aki nagyon tud szeretni. Ezek a fontos dolgok" - tette hozzá Zsóka.