Kapócs Zsóka elárulta, hogy kisfia vagy kislánya lesz

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka -
baba Kapócs Zsóka fiú nem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka különleges módon jelentette be, hogy kisfia vagy kislánya lesz: egy óvodában. A gyerekeknek ajándékozott emeletes torta töltelékének a színéből lehetett következtetni a baba nemére.

Kapócs Zsóka hat évig küzdött azért, hogy teherbe essen, nagyon nehezen érkezett meg az életébe a gyermekáldás, de végül sikerült. Az egykori szépségkirálynő akkor Facebook-oldalán tudatta az örömhírt, de a baba nemének bejelentéséhez egy különlegesebb módot választott: egy óvodában, a gyerkőcöknek ajándékozott torta töltelékének a színe árulta el, kisfia, vagy kislánya lesz.

Kapócs Zsóka elárulta, milyen nemű lesz a babája Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka

"A barátnőm találta ki, hogy mennyire jópofa lenne, ha úgy árulnám el a kisbabám nemét, ahogy például Amerikában szokás. Legyen egy szép nagy torta, amit felvágok, és abból, hogy milyen színű belül, kiderül, hogy kislányt vagy kisfiút hordok a szívem alatt" - mondta Zsóka a Borsnak. Hozzátette, a gyerekek rendkívül aranyosak voltak vele, még egy kis műsorral is megajándékozták. "

A párom nagyon boldog volt, ő fiút akart. Én is nagyon örülök,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.