Katalin hercegné melegítőben játszott a gyerekekkel Londonban: fotó

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein -
játék Katalin hercegné ruha tenisz melegítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné stílusa kifogásolhatatlan – persze nem II. Erzsébet számára -, de mégis a leghétköznapibb öltözékét szeretik az emberek a leginkább: a minap melegítőben játszott gyerekekkel.

Katalin hercegné hamarosan háromszoros édesanya lesz, de nemcsak a saját gyermekeivel tölt időt, olykor más lurkókat is meglep. Nemrég például egy csapat kisiskolással játszott, ám nem csak ez okozott nagy ámulatot, hanem a hercegné öltözéke is. Megszokhattuk, hogy Katalin mindig kosztümöket vagy elegáns ruhákat visel, ám ezúttal melegítőt húzott.

Katalin hercegnének a melegítő áll jól a legjobban Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

Egy londoni teniszközpontban mutatta meg a gyerekeknek a jófej oldalát, egy cipzáras fekete felsőben és egyszerű tréningalsóban, így állt be közéjük játszani egy kicsit. A képek alapján elmondhatjuk, Katalin nagyon jól érezhette magát ebben a hétköznapibb viseletben, hiszen fülig ért a szája.

Katalin a játékot is nagyon élvezte Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.