A VIASAT3 csatornán futó Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien kisbabát vár. Vivi párja, Fecsó a hír hallatán elsírta magát.

"Már egy ideje gondolkodtunk Fecsóval a babaprojekten, de az esküvő miatt nem tudtuk, hogy mikorra időzítsük, előtte próbálkozzunk-e, vagy utána. Úgy voltunk vele, hogy vágjunk bele, ha pedig nem jön össze elsőre, akkor az esküvő után újra próbálkozunk. Mi lepődtünk meg a legjobban, hogy elsőre sikerül" - nyilatkozta a Blikknek Vivi, aki a forgatások alatt vette észre, hogy álllapotos. A Szigeten vettek fel jeleneteket, amikor a szőke luxusfeleség nagyon rosszul lett. A terhességi teszt azonban akkor még nem mutatta ki, hogy kisbabát vár.

Vasvári Vivien és kislánya, ArianaForrás: instagram.com/vasvarivivien

"Amikor forgattuk a Feleségek luxuskivitelbent, lett először gyanús a dolog. Az egyik epizód a Szigeten játszódott, ahol nagyon rosszul lettem, vettem is egy tesztet, de az negatív lett, ezért azt hittem, csak téves riasztás. Végül nem jött meg a menzeszem, és vettem még egy tesztet, az már pozitív volt. Elképesztő volt az egész, csak telefonon értem el Fecsót, aki nagyon érzelmes, el is sírta magát, annyira boldog volt a hírtől" - mesélte Vivien. A boldog szülők már egy hete azt is tudják, hogy a baba kisfiú lesz. Vivi sejtette ezt, mert elmondása szerint egészen más most a terhessége, mint lányánál, Arianánál volt.