Újabb bűnöző rendőrségi fotója járta be az internetet, ezúttal egy nő képe tüzelte fel a kommetelőket. Mirella Ponce-ra egy közúti ellenőrzésen csaptak le, tiltott fegyvertartás miatt vitték be őt, így csináltak belőle sztárt. 

Sokáig csak a filmekben láthattunk történeteket arról, hogy a bűnözők jó útra térnek, és vilgásztár lesz belőlük, de megérkezett Jeremy Meeks, aki valóra váltotta a mesét: a börtönben készült fotójával tett szert hatalmas népszerűségre, szabadulása után pedig le is csaptak rá a modellügynökségek. Nemrég pedig egy újabb bűnözöért dobbant meg több ezer szív a gépek előtt, méghozzá Mirella Poncért. 

Mirella Ponce elrabolta a férfiak szívétForrás: FRESNO POLICE DEPARTMENT

A 20 éves nőt egy közúti ellenőrzés után tartóztatták le, méghozzá a tiltott fegyverbirtoklás miatt. Az autójában több bandatag is volt a nő kislányával együtt. Mirella Ponce börtönbe került, elkészült a rendőrségi fotója, amit a ahatósággok meg is osztottak a Facebookon, de nem várt hatása lett a róla készült képnek. Több ezren osztották meg, rengeteg komment és lájk érkezett a felvételre, egyszerűen odavoltak a férfiak a nőért. Az egyetlen bűn, amit elkövetett, hogy ellopta a szívemet" -írta az egyik kommentelő a nyakig tetovált bűnöző fotójához. Volt olyan is, aki felajánlotta, hogy kifizeti az óvadékát.