Amanda Roberts sikere törelten volt, egészen addig, amíg nem feküdt kés alá. 

Amanda Roberts komoly életmódváltással, szigorú étrenddel, és rengeteg mozgással 70 kilótól szabadult meg. Ám a bámulatos fogyást követően 6 kiló bőr maradt a testén, ami emlékeztetőként lógott rajta, nehogy egy pillanatra is elfelejtse milyen hatalmas volt.

De a kaliforniai nő ennek ellenére elhatározta, hogy megszereti és elfogadja a saját testét a lógó bőrrel együtt. Ezért pedig nagyon sokan felnéznek rá, több, mint 70 ezer ember követi a közösségi oldalán.

A sikere olyan áttörő volt, hogy elhívták őt a The Doctors című műsorba egy interjúra, ahol felajánlották neki, hogy ingyen és bérmentve leoperálják róla azt a 6 kilós bőrfelesleget. Amanda pedig örömében azonnal igent mondott, hiszen ez volt minden álma, hogy végre "normálisan" nézhessen ki.

 "A beavatkozás előtt igyekeztem úgy gondolni a lógó bőrömre, mint egy kitüntetésre, amiért lefogytam. És nem úgy, mint valamire, ami folyton a múltramra emlékeztet"

 Ám amikor ezt a követőinek elmesélte, rengetegen elfordultak tőle, hiszen sokan úgy gondolják, hogy aki elfogadta és szereti magát olyannak amilyen, annak nincs szükségse plasztikai beavatkozásra. - írta meg a BuzzFeed.