Dugóba keveredett Liptai Claudia: fotó!

fotó dugó Liptai Claudia közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek közül is egyre többen szembesülnek a Budapestet bénító útlezárásokkal. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a kínai miniszterelnök érkezése erősen megbolygatta Budapest közlekedést. Több forgalmas utat és hidat is lezártak hosszabb-rövidebb időre, melynek következtében helyenknént több órán át araszolnak az autósok és a buszok.

Erről már Kulcsár Edina is említést tett a közösségi oldalán, aki állítja: a többórás dugóban ülés miatt fog ideggyengülést kapni. De nem csak a szexi modell, hanem például Liptai Claudia is meglepetten nyugtázta a városban uralkodó helyzetet.

Egy fotót töltött fel a közösségi oldalára, amelyen azt láthatjuk, ahogy ledöbbent arccal ül az autójában. A követői azonban igyekeztek jó kedvet csinálni a sztáranyukának: nem győztek bókolni Claudiának, hogy milyen szép és fiatalos a sminktelen, hétköznapi arca.

Ööö nahát mennyi autó? #kicsitfelszaladtaszemoldokom

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Liptai Claudia műsorában a pukizás volt a téma

Az Appra magyar! egyik szombati kérdése az volt, hogy a nézők szerint mikor pukizhat valaki először a párja előtt. Ennek kapcsán Claudia és a vendégek is színt vallottak. Ilyenről tévében nem igazán szoktak beszélni...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.