2017-ben több celeb is megmutatta, mire képes, ha komolyan veszi az életmódváltást, habár hozzá kell tennünk, hogy a hírek szerint olyanok is vannak, akik drasztikus diétákkal fogytak le, aminek hosszú távon rossz következményei lehetnek. De ez még a jövő zenéje, most azonban következzenek az év legnagyobb fogyásai Hollywoodból. 

Év elején született meg Janet Jackson kisbabája. A terhesség során több fotó is készült az énekesnőről, aki igen komoly súlyfelesleget szedett fel. De úgy tűnik, hogy Janet nem sokat tétlenkedett szülés után, sőt kemény diétába és edzésbe kezdett, azóta ugyanis a színpadra is visszatért, ahol a legjobb formáját hozta, 30 kilót sikerült leadnia.

Janet JacksonForrás: Northfoto, Getty Images

Jonah Hill A Wall Street farkasában is duci volt, a Haverok fegyverben című mozira pedig még többet szedett fel. Ebben az évben viszont rá sem lehetett ismerni a színészre, akinek az egész fizimiskáját megváltoztatta a fogyás. Pontos számokat sajnos nem tudunk, de 35-40 kiló biztosan lement a színészről. Jonah Hill egyébként korábban is volt hasonló súlyban, 2012-ben annyit árult el a fogyásáról, hogy a japán ételekkel sikerült leadnia a felesleget.

Jonah HillForrás: Getty Images

Honey Boo Boo édesanyja, June Shannon, közismertebb nevén Mama June is drasztikusan lefogyott idén. Az egykor 200 kilós celeb ma már 36-os méretet hord. Habár a fogyása a hírek szerint nem volt éppen a legegészségesebb, ugyanis az is előfordult, hogy a koplalás miatt elájult. 

"Eljött a pillanat, amikor elfogadtam magam, és többé nem görcsöltem azon, hogy kövér vagyok. Bizarr módon pont ekkor kezdtem el fogyni" - nyilatkozta Melissa McCarthy, a Szívek Szállodája egykori sztárja, aki a lassan járj tovább érsz elvét követte. Rostban és fehérjében gazdag étrendet követett, sportolni kezdett, de semmit nem sürgetett, lassan fogyott, és meg is lett az eredménye: 50 kilót sikerült leadnia. 

Melissa McCarthyForrás: AFP, Instagram/melissamccarthy