Az év fogyásai Hollywoodból: többszáz kilót adtak le a celebek

fogyás Honey Boo Boo Hollywood Janet Jackson Jonah Hill Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2017-ben több celeb is megmutatta, mire képes, ha komolyan veszi az életmódváltást, habár hozzá kell tennünk, hogy a hírek szerint olyanok is vannak, akik drasztikus diétákkal fogytak le, aminek hosszú távon rossz következményei lehetnek. De ez még a jövő zenéje, most azonban következzenek az év legnagyobb fogyásai Hollywoodból. 

Év elején született meg Janet Jackson kisbabája. A terhesség során több fotó is készült az énekesnőről, aki igen komoly súlyfelesleget szedett fel. De úgy tűnik, hogy Janet nem sokat tétlenkedett szülés után, sőt kemény diétába és edzésbe kezdett, azóta ugyanis a színpadra is visszatért, ahol a legjobb formáját hozta, 30 kilót sikerült leadnia.

Janet Jackson Forrás: Northfoto, Getty Images

Jonah Hill A Wall Street farkasában is duci volt, a Haverok fegyverben című mozira pedig még többet szedett fel. Ebben az évben viszont rá sem lehetett ismerni a színészre, akinek az egész fizimiskáját megváltoztatta a fogyás. Pontos számokat sajnos nem tudunk, de 35-40 kiló biztosan lement a színészről. Jonah Hill egyébként korábban is volt hasonló súlyban, 2012-ben annyit árult el a fogyásáról, hogy a japán ételekkel sikerült leadnia a felesleget.

Jonah Hill Forrás: Getty Images

Honey Boo Boo édesanyja, June Shannon, közismertebb nevén Mama June is drasztikusan lefogyott idén. Az egykor 200 kilós celeb ma már 36-os méretet hord. Habár a fogyása a hírek szerint nem volt éppen a legegészségesebb, ugyanis az is előfordult, hogy a koplalás miatt elájult.

"Eljött a pillanat, amikor elfogadtam magam, és többé nem görcsöltem azon, hogy kövér vagyok. Bizarr módon pont ekkor kezdtem el fogyni" - nyilatkozta Melissa McCarthy, a Szívek Szállodája egykori sztárja, aki a lassan járj tovább érsz elvét követte. Rostban és fehérjében gazdag étrendet követett, sportolni kezdett, de semmit nem sürgetett, lassan fogyott, és meg is lett az eredménye: 50 kilót sikerült leadnia.

Melissa McCarthy Forrás: AFP, Instagram/melissamccarthy
Önbizalom-növelő és öltözködési tanácsok: megjelent a Plus Size Stílusbibliahttp://www.life.hu/ez-zsir/20171211-plus-size-stilusbiblia-kozma-ritatol.htmlSzerencsére nemcsak külföldön, Magyarországon is egyre többen foglalkoznak a pozitív testkép, az egészséges önbizalom fontosságával, és a plus size nők helyzetével. Az újabb hazai kezdeményezés Kozma Ritától származik, a Plus Size Stílusbiblia írójától. Ez Zsír!--Egészséges recept: csirke gerslivelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171130-egeszseges-recept-csirke-gerslivel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoCsupa izom fitneszlady lett Britney Spearsbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171123-birtney-spears-edzesmodszere-videokon-kepeken.htmlBritney Spears élete sokszor vett már fordulatot, de ennyire pozitív változásokat még soha nem láttunk rajta. Ezúttal tényleg komolyan vette az életmódváltást, amitől kiegyensúlyozott, boldog és nem utolsósorban nagyon izmos is lett. Ez Zsír!--41 évesen kirobbanó formában van Rákóczi Gabi fitneszedző - Interjúhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171108-interju-rakoczi-gabi-fitneszmodellel-szemelyi-edzovel.htmlRákóczi Gabiról senki sem mondaná meg, hogy 41 éves. Az életmódjának köszönhetően az orvosok is sorra döbbennek meg a kora hallatán, mivel nemcsak a külseje miatt tűnik jóval fiatalabbnak, a testi, szervi egészsége sem ezt az életkort mutatja. Gabival versenyzésről, egészséges étkezésről, motivációról és az életen át tartó tanulásról beszélgettünk. Ez Zsír!OrigoEzekkel a módszerekkel iktathatod ki a cukrot az életedbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171031-iktasd-ki-a-cukrot-az-eletedbol-modszerek.htmlAmíg hetente egy alkalommal megettek egy-két hagyományos cukrászsüteményt az emberek, addig semmi gond nem volt a cukorral. Ma azonban rengeteg élelmiszer tartalmaz hozzáadott cukrot, így szinte észrevétlenül eszünk belőle sokkolóan nagy mennyiségeket. A cukor pedig nemcsak, hogy hízáshoz vezet, a fogaknak és a májnak is ellensége, ráadásul több betegség okozója is lehet. Ez Zsír!OrigoEzért egyél minél több sütőtököthttp://www.life.hu/ez-zsir/20171031-minden-amit-a-sutotokrol-tudnod-kell.htmlSok hazai idényzöldségről kell lemondanunk késő ősszel, de nem kell bánkódnunk, hiszen többek között a csodás sütőtökkel kárpótol minket a természet, amit élettani hatásai és sokoldalú felhasználási módja miatt imádunk. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.