pereskedés Pécsi Ildikó család Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla évek óta pereskedik. A jogi hercehurca mindkettőjüket megviseli. Legutóbb Joshi Bharat műsorában Pártos arról beszélt, reménykedik a megegyezésben.

"Engem úgy neveltek, hogy ami elromlik, azt nem kidobjuk, hanem megjavítjuk. Azt gondolom, az utolsó pillanatig meg lehet valamit javítani" – mondta Joshinak Pártos, és hozzátette azt is elfogadja, ha a másik részéről nem így történik.

Csilla a Borsnak arról beszélt, örült az interjúnak Joshival. "Ilyen szeretetteljes, korrekt beszélgetésben már régen volt részem. Ehhez egy ilyen intelligens, érzékeny ember kellett, mint Joshi. Rendkívül jól látta, és láttatta a helyzetet, hogy mi az, ami megbetegíti a testet és a lelket. Valamint az, hogy az életünkből kár kihagyni a szép történéseket. Főleg azt, hogy egy gyermek fejlődik, és felnőtté válik. Az igazi vesztes az, aki ezt nem éli át. Aki nincs jelen a mindennapjaiban, aki nem éli meg a szeretetét. Én minden erőmmel arra törekszem, hogy a fiamnak, nekem és mindenkinek jó legyen. Muszáj erősnek lennem. Nem támadok, nem harcolok és még csak nem is védekezem. De küzdök a fiamért, magamért, a hitemért, a szeretetért" - jelentette ki.

A béküléssel kapcsolatban a Bors megkereste Pécsi Ildikót, aki ezzel kapcsolatban nem szeretett volna nyilatkozni. Még júliusban az ATV Egyenes beszédében így fogalmazott: "Velem nem lehet kibékülni. Soha nem voltam az anyósa. Édesanyának hívott, és mindent megtettem érte, de elment, és kész".

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.