45 millió gyűlt össze a hármasikreknek, a kommentelők egymásnak estek

Forrás: Thinkstock -
hármasiker gyűjtés tragédia kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több tízmillió forint gyűlt össze az édesanyjuk nélkül maradt hajdúszoboszlói hármasikreknek, de az internet népe máris egymásnak esett, mondván, más szerencsétlenül járt embernek miért nem gyűjtenek...

A Bors információi szerint immár 45 millió forint gyűlt össze a hajdúszoboszlói hármasikreknek. Mint ismeretes, szülés utáni komplikációban életét vesztette az édesanya, a klinika az eset után leszögezte, nem történt orvosi hiba és őket is borzasztóan megrázta a tragédia. A családnak a Tündérkör Alapítvány szervezett gyűjtést.

Hiába azonban a példátlan összefogás, a feleségét elvesztő édesapa a Ripostnak elmondta, akadtak olyanok, akik nem tisztelték gyászát és rosszindulatú ajánlatokkal keressék meg.

Kaptam bizonyos megkereséseket, de nem olyan ügyben, hogy adjak kölcsön. Hanem olyan ajánlatokkal kerestek meg, hogy majd fel fog vetni a pénz. De azt mondom, nem engem fog felvetni a pénz, hanem a gyerekeimet fogja felvetni – csúnya szóval – a pénz. Ez a pénz nem az enyém, Fábián Tamásé, hanem a kicsiké. Rosszakarók és irigyek is sajnos akadnak, akik szerint nyerészkedni szeretnék a pénzből." – árulta el az apuka a lapnak.

A gyűjtés során megjelentek a rosszindulatú hozzászólások is Forrás: Thinkstock

Közben egymásnak estek a közösségi oldal felhasználó is, akik nagy része azt kérdezi, más, szerencsétlenül járt embernek, családnak miért nem szerveznek gyűjtést, nem értik, ilyenkor hol maradnak a milliomosok és akadt olyan is, aki kijelentette, soknak találja a befolyt összeget. Íme, néhány nagy port kavaró hozzászólás névtelenül:

„Nagyon sajnálom az édesapát! De annyi haláleset történik, orvosi műhiba miatt! Lehetetlenség ennyi embert támogatni! Valaki szép csendben hallgat róla! Viseli a hiányát!"

„Lehet támogatni bármivel,és nagyon szép az összefogás,de az igazi anyai szeretetet,azt nem tudja megadni a kicsinyeknek senki...."

„Vannak éhező családok is! Azoknak is elkélne a segítség!"

„Félreértés ne essék sajnálom ezt a családot .de nap mint nap történik valami szörnyű dolog miért őket kell így ki emelni... olvasom itt is ott is hogy 26 millió összegyűlt nekik . Hm, kicsit elgondolkodtató ...."

„Nagyon szomorú és őszintén kívánok az édesapának erőt és kitartást!de ilyenkor hol Vannak a gazdag milliomosok???"

„Kicsit elszállt a sztori nem ártana leállni és körbe nézni, kinek van még rajtuk kívül szüksége"

Újra babát vár Farkasházi Rékahttp://www.life.hu/csalad/20171208-40-evesen-ujra-babat-var-farkashazi-reka.htmlHarmadik gyermekét várja Farkasházi Réka, a gyönyörű színésznő blogján jelentett be a gólyahírt. Család--Kiderült, hogyan jegyezte el Nánási Pál Ördög Nórát: videóhttp://www.life.hu/csalad/20171127-kiderult-hogyan-jegyezte-el-nanasi-pal-ordog-norat.htmlÚjabb érdekes epizóddal folytatódott a Nánázsia, Nánási Pál és Ördög Nóra ázsiai videósorozata, amelyben még az eljegyzésük is szóba került. CsaládOrigo2 hónapos kisfiával sétált Szinetár Dóra - Tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171127-2-honapos-kisfiaval-setalt-szinetar-dora-tunderi-foto.htmlAlig két hónapja látta meg a napvilágot Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfia, a színésznő most közös sétájukról tett közzé fotót. Család--Gyönyörű kismama Kapócs Zsóka: így gömbölyödik a pocakja - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171120-gyonyoru-kismama-kapocs-zsoka-igy-gombolyodik-a-pocakja-foto.htmlMajd' kicsattan a boldogságtól Kapócs Zsóka, aki kisfiút hord a szíve alatt. CsaládOrigoIlyen az élet valójában! – Az alkotó csontig hatoló őszinteséggel mutatja behttp://www.life.hu/csalad/20171220-ilyen-az-elet-valojaban-amanda-oleander-illusztracioi.htmlSzerelem, barátság, munkahelyi élet, magány; ezek mind megjelennek Amanda Oleander művein. Ezek az illusztrációk középsőujjal mutogatnak az idealizált életre, ahol a nőknek sosem szőrös a lába, vagy épp a hónalja, minden ágyban töltött idő maga a mámor és gyönyör. Egyszóval minden a lehető legtökéletesebben illeszkedik a társadalmi ideákhoz. CsaládOrigoFluor Tomi családot szeretne alapítanihttp://www.life.hu/csalad/20171220-fluor-csaladot-szeretne-alapitani.htmlFluor Tomi sikeres zenész, lányok ezrei rajonganak érte, ő mégis egyedülálló, de nem szeretne az maradni! Lassan családot akar. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.