Több tízmillió forint gyűlt össze az édesanyjuk nélkül maradt hajdúszoboszlói hármasikreknek, de az internet népe máris egymásnak esett, mondván, más szerencsétlenül járt embernek miért nem gyűjtenek...

A Bors információi szerint immár 45 millió forint gyűlt össze a hajdúszoboszlói hármasikreknek. Mint ismeretes, szülés utáni komplikációban életét vesztette az édesanya, a klinika az eset után leszögezte, nem történt orvosi hiba és őket is borzasztóan megrázta a tragédia. A családnak a Tündérkör Alapítvány szervezett gyűjtést.

Hiába azonban a példátlan összefogás, a feleségét elvesztő édesapa a Ripostnak elmondta, akadtak olyanok, akik nem tisztelték gyászát és rosszindulatú ajánlatokkal keressék meg.

Kaptam bizonyos megkereséseket, de nem olyan ügyben, hogy adjak kölcsön. Hanem olyan ajánlatokkal kerestek meg, hogy majd fel fog vetni a pénz. De azt mondom, nem engem fog felvetni a pénz, hanem a gyerekeimet fogja felvetni – csúnya szóval – a pénz. Ez a pénz nem az enyém, Fábián Tamásé, hanem a kicsiké. Rosszakarók és irigyek is sajnos akadnak, akik szerint nyerészkedni szeretnék a pénzből." – árulta el az apuka a lapnak.

A gyűjtés során megjelentek a rosszindulatú hozzászólások isForrás: Thinkstock

Közben egymásnak estek a közösségi oldal felhasználó is, akik nagy része azt kérdezi, más, szerencsétlenül járt embernek, családnak miért nem szerveznek gyűjtést, nem értik, ilyenkor hol maradnak a milliomosok és akadt olyan is, aki kijelentette, soknak találja a befolyt összeget. Íme, néhány nagy port kavaró hozzászólás névtelenül:

„Nagyon sajnálom az édesapát! De annyi haláleset történik, orvosi műhiba miatt! Lehetetlenség ennyi embert támogatni! Valaki szép csendben hallgat róla! Viseli a hiányát!"

„Lehet támogatni bármivel,és nagyon szép az összefogás,de az igazi anyai szeretetet,azt nem tudja megadni a kicsinyeknek senki...."

„Vannak éhező családok is! Azoknak is elkélne a segítség!"

„Félreértés ne essék sajnálom ezt a családot .de nap mint nap történik valami szörnyű dolog miért őket kell így ki emelni... olvasom itt is ott is hogy 26 millió összegyűlt nekik . Hm, kicsit elgondolkodtató ...."

„Nagyon szomorú és őszintén kívánok az édesapának erőt és kitartást!de ilyenkor hol Vannak a gazdag milliomosok???"

„Kicsit elszállt a sztori nem ártana leállni és körbe nézni, kinek van még rajtuk kívül szüksége"