Christy Turlington a világ legtöbbet foglalkoztatott szupermodellje, két gyermekes családanya és elkötelezett aktivista. Elfoglaltságai mellett sok időt fordít a veszélyeztetett terhes nők megsegítésére; egy non profit szervezetet hozott létre, hogy támogassa a világ minden pontján az esélyegyenlőséget, mert minden anya számít! Negyvenkilenc éves lett a nemcsak külsejében csodás modell. 

A kilencvenes évek legnagyobb sztármodellje megszállottan jógázik hetente háromszor, mellette több kilométert fut naponta, hogy megőrizze bombaformáját. Egészségesen táplálkozik, a vegetáriánus étrend híve. Rengeteg otthon facsart gyümölcslevet és ásványvizet fogyaszt.

Christy Turlington megszállottan jógázik hetente háromszorForrás: Instagram/Christy Turlington

Ami a kozmetikumokat illeti, kizárólag természetes alapanyagokból készült termékeket használ. Arcát minden reggel hideg vízzel mossa, majd frissítő arcpermettel kényezteti. Esszenciális arcolajjal hidratálja bőrét. Ha az alkalom megkívánja, akkor egy esemény előtti fátyolmaszkot is feldob néha.

A modell kizárólag természetes alapanyagokból készült termékeket használForrás: Elle, Harper's Bazaar

Sminkje szinte láthatatlan, mert rafinált trükköt alkalmaz: egy bőrtökéletesítő primert összekever a kezében az alapozójával és együtt masszírozza arcára egészen addig míg észrevétlen nem marad. Ezután barackos krémpirosítót tesz fel és szépen összedolgozza a még krémes alapozóval. Csak a T-zónát púderezi le enyhén, hogy természetes hatású legyen a megjelenése. Szemöldökére nagy hangsúlyt fektet, szép ívben szedi csak ki a kósza szálakat és egy áttetsző szemöldökbalzsammal fésüli meg. Szempilláit természetes hatású fekete szempillaspirállal festi. Ajkára általában ajakbalzsamot használ.