A Pantone ismét előrukkolt az év színével, mely 2018-ban a merész és gyönyörű ultraviola. Már tavaly is előtérbe került a lila; a Love Symbol #2 árnyalat Prince előtt tisztelgett. Az idei év bátor és magabiztos színe uralni fogja a lakberendezést, mivel remekül illeszkedik a különböző stílusokhoz.

A lila ezen árnyalata drámaian provokatív, mégis átgondoltan eredeti. Modern, mégis visszanyúl a múltba. Egyfajta mágikus kisugárzással rendelkezik, magasztos, ugyanakkor kissé veszélyes is. Akik eddig nem kedvelték a lila színt, számukra is ajánlott az Ultra Violával való kalandozás.

A Pantone ismét előrukkolt az év színével, mely 2018-ban a merész és gyönyörű ultraviolaForrás: Pressloft

Ebben a színben egy irreális, mesebeli világba csöppenünk. A fantázia ölt benne testet. Az ultraibolya sugarakat az ember nem látja, mégis tudja, hogy léteznek, és épp ez az, ami ezt a csodás színt misztifikálja.

Ebben a színben egy irreális, mesebeli világba csöppenünkForrás: Pressloft
Forrás: Sherwin-Williams
Megérkeztek a 2018-as év lakberendezési színpalettái!
A Sherwin-Williams azt jósolja, hogy 2018 a kortárs élet szellemét testesíti meg három színpalettával: az affinitás, a kapcsolódás és az őszinteség. Mindegyiket a pillanat kollektív kultúrája ihlette. Nézd meg őket!
Az ultraibolya sugarakat az ember nem látja, mégis tudja, hogy léteznek, és épp ez az, ami ezt a csodás színt misztifikáljaForrás: Pressloft

Próbáld egy-egy kifinomult kárpit színeként becsempészni a már kialakult enteriőrödbe, vagy légy merész, és fesd át a falat. Báhogy is dönts, tarts szem előtt, hogy vannak olyan helyiségek, melyekkel a 2018-s év színe nem igazán tud azonosulni: ilyen például a gyerekszoba és terasz.

Próbáld egy-egy kifinomult kárpit színeként becsempészni a már kialakult enteriőrödbeForrás: Pressloft