2018 év színe év színe ultraviola lila pantone lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pantone ismét előrukkolt az év színével, mely 2018-ban a merész és gyönyörű ultraviola. Már tavaly is előtérbe került a lila; a Love Symbol #2 árnyalat Prince előtt tisztelgett. Az idei év bátor és magabiztos színe uralni fogja a lakberendezést, mivel remekül illeszkedik a különböző stílusokhoz.

A lila ezen árnyalata drámaian provokatív, mégis átgondoltan eredeti. Modern, mégis visszanyúl a múltba. Egyfajta mágikus kisugárzással rendelkezik, magasztos, ugyanakkor kissé veszélyes is. Akik eddig nem kedvelték a lila színt, számukra is ajánlott az Ultra Violával való kalandozás.

A Pantone ismét előrukkolt az év színével, mely 2018-ban a merész és gyönyörű ultraviola Forrás: Pressloft

Ebben a színben egy irreális, mesebeli világba csöppenünk. A fantázia ölt benne testet. Az ultraibolya sugarakat az ember nem látja, mégis tudja, hogy léteznek, és épp ez az, ami ezt a csodás színt misztifikálja.

Ebben a színben egy irreális, mesebeli világba csöppenünk Forrás: Pressloft

Megérkeztek a 2018-as év lakberendezési színpalettái!

A Sherwin-Williams azt jósolja, hogy 2018 a kortárs élet szellemét testesíti meg három színpalettával: az affinitás, a kapcsolódás és az őszinteség. Mindegyiket a pillanat kollektív kultúrája ihlette. Nézd meg őket!
Az ultraibolya sugarakat az ember nem látja, mégis tudja, hogy léteznek, és épp ez az, ami ezt a csodás színt misztifikálja Forrás: Pressloft

Próbáld egy-egy kifinomult kárpit színeként becsempészni a már kialakult enteriőrödbe, vagy légy merész, és fesd át a falat. Báhogy is dönts, tarts szem előtt, hogy vannak olyan helyiségek, melyekkel a 2018-s év színe nem igazán tud azonosulni: ilyen például a gyerekszoba és terasz.

Próbáld egy-egy kifinomult kárpit színeként becsempészni a már kialakult enteriőrödbe Forrás: Pressloft

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.