ultraibolya szépségápolás smink sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év színe sok meglepetést tartogat számodra, egyszerre intuitív, misztikus és inspiráló. Ez a meghatározó szín rámutat az eredetiségre, a leleményességre, aktiválja az agy kreatív központját, szellemi frissességet ad. Nézzük, hogy használhatod a sminkelésben ezt a különleges árnyalatot, az ultraibolyát!

Az ultraibolya egy kék alapú lila, ami nagyon jól kombinálható az év trendszíneivel, mint a rózsaszínes levendula vagy a tavaszi krókusz. Még több játékosságot hozhatsz ki belőle, ha a matt és fényes textúrákat kombinálod.

  • Nappali sminkként:

Tökéletesítsd bőröd színét kedvenc folyékony alapozóddal, majd fixáld le transzparens púderrel. Satírozd a fényes, rózsaszínes levendula árnyalatú szemhéjpúdert a mozgó szemhéjadra, és mélyítsd a szempillatövet a matt ultraibolyával, ezután egy fekete szempillaspirállal fesd ki hozzá a szempilláidat.

Nappali sminkként viseld csak a szempilla tövén, rózsaszínes levendula színű szemhéjpúderrel Forrás: Shutterstock
  • Alkalmi sminkként:

Az alapozás után a tavaszi krókusz árnyalattal készíts egy körsatírt, mélyítsd a szemhéj külső sarkát az ultraibolyával. Satírozd össze az árnyalatokat, hogy szépen fedjék egymást. Kontrasztosítsd a színeket egy pici feketével a szempillák tövében, így ragyogóan megdobja majd az ultraibolya ragyogását. Szempilláidat koronázd meg egy extra fekete szempillaspirállal. Ha ajakhangsúlyos sminkben szeretnéd kipróbálni az év színét, akkor a szemfestésed legyen visszafogottabb, mert együtt a kettő provokatív lehet. Nagyon izgalmas, ha kevered a hasonló árnyalatokat: az ombre ajakfestéssel nagyon különleges lesz a megjelenésed. Kísérletezz bátran az új árnyalatokkal, mert felszabadító érzés a megújulás!

Alkalmi sminkként tavaszi krókusz árnyalattal összemosva viseld "Forrás: Shutterstock "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.