Vajna Timi is részt vett a Golden Globe-on: ilyen volt a ruhája

Vajna Timi Golden Globe 2018 ruha fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrendezték a 75. Golden Globe-gálát, amiből természetesen Vajna Timi sem maradt ki: ő is fekete estélyiben feszített a vörös szőnyegen.

Vajna Timi sem maradt ki az idei év első nagyszabású eseményéből, a Golden Globe-ból. A gáláról természetesen rengeteg fotót és videót osztott meg követőivel, igyekezett elcsípni az összes sztárt, aki áthaladt a vörös szőnyegen. Persze magáról is posztolt, megmutatta, milyen ruhában érkezett a díjátadóra.

Vajna Timi tavalyi ruhában volt a Golden Globe-on "Forrás: Instagram/timeavajna "

Új ruha vásárlására nem volt lehetősége, ezért egy tavalyit húzott elő a szekrényből, de szerencsére ez tökéletesen passzolt az Golden Globe-hoz, ugyanis fekete volt. Ahogy arról már beszámoltunk, az idei gálán rengeteg sztár öltözött sötétbe: ezzel fejezték ki tiltakozásukat a zaklatásokkal szemben.

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ők voltak a Golden Globe legrosszabbul öltözött sztárjai

A 75. Golden Globe-gála nemcsak a díjazottak miatt marad majd emlékezetes, hanem a feketébe borult vörös szőnyeg miatt is. A fekete estélyi ruhákkal a zaklatások ellen tiltakoztak Hollywood csillagai. A klasszikus szín azonban nem mindenkinek hozott szerencsét:mutatjuk az este legrosszabbul öltözött celebjeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.