Megrendezték a 75. Golden Globe-gálát, amiből természetesen Vajna Timi sem maradt ki: ő is fekete estélyiben feszített a vörös szőnyegen.

Vajna Timi sem maradt ki az idei év első nagyszabású eseményéből, a Golden Globe-ból. A gáláról természetesen rengeteg fotót és videót osztott meg követőivel, igyekezett elcsípni az összes sztárt, aki áthaladt a vörös szőnyegen. Persze magáról is posztolt, megmutatta, milyen ruhában érkezett a díjátadóra.

Vajna Timi tavalyi ruhában volt a Golden Globe-on"Forrás: Instagram/timeavajna "

Új ruha vásárlására nem volt lehetősége, ezért egy tavalyit húzott elő a szekrényből, de szerencsére ez tökéletesen passzolt az Golden Globe-hoz, ugyanis fekete volt. Ahogy arról már beszámoltunk, az idei gálán rengeteg sztár öltözött sötétbe: ezzel fejezték ki tiltakozásukat a zaklatásokkal szemben.

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ők voltak a Golden Globe legrosszabbul öltözött sztárjai

A 75. Golden Globe-gála nemcsak a díjazottak miatt marad majd emlékezetes, hanem a feketébe borult vörös szőnyeg miatt is. A fekete estélyi ruhákkal a zaklatások ellen tiltakoztak Hollywood csillagai. A klasszikus szín azonban nem mindenkinek hozott szerencsét:mutatjuk az este legrosszabbul öltözött celebjeit.