Egy időre leadja színházi szerepeit Farkasházi Réka, hiszen a harmadik gyermekével várandós és a baba mellett nem tud mindenre időt szakítani. Emellett a zenekara is „szabadságra" megy, már a gyereknapi fellépéseket sem tudja vállalni.

Farkasházi Réka decemberben jelentette be, hogy harmadik gyermekével várandós. A színésznő blogján értesítette rajongóit az örömteli hírről: „Hogy a Gólya hozta-e vagy a Mikulás, vagy az Angyalkák, nem tudom. Mert a kislányom jó ideje bombázza őket, minden lehetséges fórumon" – írta akkor a színésznő, aki most a harmadik gyermek miatt egy időre visszavonul.

Farkasházi Réka egy időre visszavonulFotó: Margitay Klára/Life.hu

Leadta színházi szerepeit, és a zenekara is szünetre kényszerül. „A baba miatt valahol meg kellett húznom a határt, így csak január végéig játszom színházban, már elkezdtem szép sorban visszaadni a szerepeimet. A zenekarral, amely tizenegy évvel ezelőtt indult, és most kezd igazán beérni, áprilisig koncertezünk" – mondta a Borsnak Réka. Hozzátette, valószínűleg szeptemberben folytatják a zenekarral a koncertezést, de jóval lazábban, mint azelőtt.