Farkasházi Réka egy időre visszavonul: a harmadik baba miatt tart szünetet

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
visszavonulás szünet Farkasházi Réka gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy időre leadja színházi szerepeit Farkasházi Réka, hiszen a harmadik gyermekével várandós és a baba mellett nem tud mindenre időt szakítani. Emellett a zenekara is „szabadságra" megy, már a gyereknapi fellépéseket sem tudja vállalni.

Farkasházi Réka decemberben jelentette be, hogy harmadik gyermekével várandós. A színésznő blogján értesítette rajongóit az örömteli hírről: „Hogy a Gólya hozta-e vagy a Mikulás, vagy az Angyalkák, nem tudom. Mert a kislányom jó ideje bombázza őket, minden lehetséges fórumon" – írta akkor a színésznő, aki most a harmadik gyermek miatt egy időre visszavonul.

Farkasházi Réka egy időre visszavonul Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Leadta színházi szerepeit, és a zenekara is szünetre kényszerül.

valahol meg kellett húznom a határt, így csak január végéig játszom színházban,

Borsnak

Valóban nem érdemli meg a börtönt? - A Geréb Ágnes-ügy, és ami mögötte vanhttp://www.life.hu/csalad/20180114-gereb-agnes-bortonbuntetese-otthon-szules.htmlA napokban megosztotta a társadalmat, de leginkább a várandós, illetve már szült nőket a Geréb Ágnes ellen született ítélet. A bábát, akit a hazai otthonszülés úttörőjeként tartanak számon, és aki a magyar általános szülészeti protokollt merte újragondolni, 2 év tényleges fogházbüntetésre ítéltek, valamint 10 évre eltiltottak hivatásától. Család--Szakítottak a negyedikről kizuhant kistarcsai kislány szüleihttp://www.life.hu/csalad/20180115-szakitottak-a-negyedikrol-kizuhant-kislany-szulei.htmlTavaly májusban zuhant ki a negyedikről a kistarcsai Anasztázia és Tamás kislánya, Panna. A tragédia kezdetben még szorosabbá tette a szülők kapcsolatát, de úgy tűnik, végül elválasztotta őket a teher: már nincsenek együtt. Család--A klasszikus festmények szereplői a modern környezetben is megállják a helyükethttp://www.life.hu/csalad/20180111-a-klasszikus-festmenyek-szereploi-a-modern-kornyezetben.htmlEljátszottál már valaha azzal a gondolattal, hogy miként boldogulnának a régi korok ember-ideáljai a mai modern világban? Nem? Ne aggódj! Alexey Kondakov, egy kijevi művész megtette helyetted, és elhozta közénk a klasszikus festmények szereplőit. Család--Közös fotót posztolt mind az öt gyermekével Czutor Zoli http://www.life.hu/csalad/20180114-ilyen-cukik-czutor-zoli-gyermekei.htmlElképzelni is nehéz, hogy milyen lehet az élet öt gyerekkel. Még akkor is, ha közülök hárman már felcseperedtek. Család--A nagymama szülte meg a saját unokáját: videó! http://www.life.hu/csalad/20180113-a-nagymama-vallalta-hogy-vilagra-hozza-a-sajat-unokajat.htmlDöbbenetes eset történt nemrég Texasban: miután a fiatal nő nem tudta vállalni a terhességet, az anyósa beugrott, hogy kihordja a leendő unokáját. Család--Ilyen luxusban fog szülni szülni Smaltig Dalmahttp://www.life.hu/csalad/20180113-luxusban-fog-szulni-szulni-smaltig-dalma.htmlEgy luxusfeleség természetesen luxuskörülmények között szül. Nem lesz máshogy Smaltig Dalmánál sem, aki egy magánklinikán hozza világra második gyermekét.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.