Ismét egy hazai álomotthont hoztunk, mely egyáltalán nem feltűnő, nem rikító. Helyette viszont kifinomultan elegáns, benne van minden, ami a modern luxushoz hozzátartozik. Less, be a Ring Studio belsőépítész csapatának munkájába.

A ház lényegében egy monolit vasbeton szerkezet. A teherhordó szerkezetei, a megfelelő felületkezeléseknek köszönhetően, a ház stílusához viszonyítva kiemelt és bámulatos esztétikai  elemekként működnek. A puritán beton és a meleg faburkolat ebben az esetben kifejezetten impozáns összhatást kelt.

A puritán beton és a meleg faburkolat ebben az esetben kifejezetten impozáns összhatást keltForrás: Ring Stúdió
Natalie Portman igazi beton luxusingatlana

A két éve Párizsban élő színésznő szíve most visszahúz Amerikába, de Kalifornia nyüzsgését időnként azért szeretné elkerülni. Egy csendes, nyugodt helyen vásárolt nyaralót, ami vetekszik a legtöbb városi luxusingatlannal, sőt, igazán érdekes anyagok kombinációjával épült. Nézd meg!

Az Ékház elnevezést az éles szögek és formák után kapta. Ez az ingatlan egy az egyben testesíti meg egy család álomotthonát és a modern luxust. Az általa képviselt egységet és komfortot, a jelenkor meghatározó trendjeivel és az örök eleganciával éri el.

Ez az ingatlan egy az egyben testesíti meg egy család álomotthonát és a modern luxustForrás: Ring Stúdió

A világos terek nagyon fontosak voltak, melyeket rengeteg üvegfelülettel ért el Rosta Csaba építész. Az így maximálisan kihasznált természetes fénynek köszönhetően, a lámpák csupán hangulati elemként funkcionálnak. A letisztult és modern tereket, a visszafogott, matt felületű bútorok tökéletesen kiegészítik. Az ingatlan így nem hivalkodó, csupán kifinomultan karakteres hatást kelt.

Ring Miklós és csapata
Kifinomult anyagok, egyedi formák, átgondolt részletek, odaadó és elhivatott kivitelezői hozzáállás, és az egész alapja a magas szintű tervezői idea... Ez a Ring Studio hitvallása, melyből kiválóan érződik, hogy egy-egy megrendelésre nem munkaként, sokkal inkább alkotásként tekintenek. A belsőépítész és az építész a tervezési fázis során a tervhez hozzáadja saját tudásanyagát, művészi gondolatait és jó esetben lelkének egy részét. Ezáltal létrejön egy épület, egy műalkotás, amely fennállása alatt emberek ezreire vagy akár millióra gyakorol majd hatást.
Minden építményt szemlélő ember emlékképek formájában hazavisz egy keveset az épületből. Ilyenformán az építész, a belsőépítész, az alkotó, tömegek kulturálódásához, formakultúrájának emeléséhez járul hozzá.

Egy luxus családi otthonnál mindig kardinális kérdés a tárolás. A rend ugyanis elengedhetetlen, de ebben a környezetben nem működnek a hagyományos tárolási rendszerek.

A rend ugyanis elengedhetetlen, de ebben a környezetben nem működnek a hagyományos tárolási rendszerekForrás: Ring Stúdió

A terek funkciója harmonikusan kell, hogy belesimuljon a meghatározott, és egyébként minden téren végigvitt stílusba. Épp ezért, ebben az esetben olyan beépített szekrényeket használtak, melyek lényegében egybeolvadnak a fal síkjával. Ez a kifinomult megoldás kellő mozgásteret takarít meg a család számára, miközben gondtalanul élvezhetik a modern luxus minden előnyét.

Nézd meg a házat belülről is!Forrás: Ring Stúdió